Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
22:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Цьогоріч у Придніпров'ї всиновили 91 дитину

Цьогоріч у Придніпров'ї всиновили 91 дитину

Тепер 11 з них виховуються у закордонних родинах, решта мають українських мам і тат. Про це повідомив голова облдержадміністрації Валентин Резніченко.

«Ми прагнемо знайти люблячу родину для кожної сироти. За останні півтора року всиновили 275 дітей. 22 родини взяли одразу по дві та три дитини, – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко. – У 2016-му омріяних мам і тат знайшла 91 дитина».

Серед усиновлених цьогоріч 33 малюка до одного року, більше 52 хлопчиків та дівчаток – до 10 років, 6 дітей – до 18 років. 12 з них – дітки-інваліди.

В Дніпропетровській області більше 2 тисяч дітей-сиріт, яких можна всиновити. Близько 360 з них чекають на мам і тат у будинках дитини, дитячих будинках, навчально-реабілітаційних центрах. Решта виховуються у прийомних родинах та будинках сімейного типу.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті