Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
11:53

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кривому Розі чоловік погрожував підірвати квартиру, якщо йому не відновлять відключене за борги енергопостачання

У Кривому Розі чоловік погрожував підірвати квартиру, якщо йому не відновлять відключене за борги енергопостачання

22 вересня о 14.00 до Довгинцівського відділення поліції по лінії «102» надійшло повідомлення від місцевого чоловіка 1934 року народження про те, що якщо протягом трьох годин йому не підключать світло, відключене за борги, він підірве квартиру.

На місце події прибули співробітники поліції, рятувальники ДСНС та карета швидкої допомоги.

Правоохоронцям чоловік розповів, що 22 вересня о 14.00 він разом зі своєю співмешканкою 1968 р.н. на кухні за місцем мешкання розпивали горілчані напої. У стані алкогольного сп’яніння він вирішив зі свого домашнього телефону зателефонувати до поліції і повідомити про те, що він здійснить підрив своєї квартири за допомогою двох газових балонів, які знаходились у нього вдома. Довести заплановане до кінця він пообіцяв у разі відмови місцевої комунальної служби підключити його квартиру до електропостачання, яке була відключена за несплату комунальних платежів.

Також чоловік поскаржився на умови життя та заборгованість за комунальні послуги. Його співмешканка, яка теж була у стані алкогольного сп’яніння, зовсім не бажала спілкуватись з правоохоронцями, будучи агресивно налаштованою.

Чоловіка разом із жінкою співробітники поліції доставили до відповідного закладу для проходження медичної та психіатричної експертизи.

Слідчим відділом Довгинцівського відділення поліції за даним фактом внесено відомості до ЄРДР за ч.1 ст.259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про вибух, підпал та інші загрози життю людей).

Gorod.dp.ua на Facebook.


Мумрик  (28.09.16 11:28): Меньше бы пили водочки глядишь и на оплату коммунальных хватало бы. Эти алкоголик только зря небо коптят Відповісти | З цитатою
Дмитрий  (26.09.16 20:47): Грустная ситуация, и выхода из неё не видать. Відповісти | З цитатою
горожанин  (26.09.16 19:58): Пока только свет могут быстро отключать и даже после полной оплаты включают неделю, ссылаясь на длительные банковские проводки. С такими темпами уже скоро какой-нибудь дедушка таки подорвет квартиру. Відповісти | З цитатою
Не смешно  (26.09.16 19:42): Видимо всё больше будет таких отчаявшихся людей из-за непомерного роста тарифов по оплате коммунальных услуг. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті