Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 11 травня 2024
19:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Гліб Пригунов: «Допомогу Німеччини нашій країні важко переоцінити»

Гліб Пригунов: «Допомогу Німеччини нашій країні важко переоцінити»

В Дніпрі сьогодні проходить День Німеччини. Всі мешканці і гості міста можуть ознайомитись із культурними традиціями та досягненнями цієї країни. Для керівництва обласної ради — це ще один привід подякувати за плідну співпрацю між урядом Німеччини та наши регіоном.

Останніми роками співпраця Німеччини та України має надзвичайно позитивні результати. Цілий ряд проектів успішно реалізований завдяки плідній співпраці обох сторін. Це проект GIZ «Енергоефективність у громадах», який має на меті допомогти запровадженню програми децентралізації. Програма зеленої економіки допомагає підприємствам нашої країни адаптувати власні процеси та виробничі стандарти до вимог міжнародних ринків. Безпосередньо в Дніпропетровській області дякуючи партнерству з німецькими спеціалістами вдалося розробити проект вирішення проблеми погодження із мінералізацією шахтних вод у Кривому Розі. Це екологічна загроза для Дніпропетровської, Запорізької та Миколаївської областей.

«Загалом останні роки відносини між нашими країнами показали, що уряд Німеччини є нашим надійним партнером. За час воєнних дій ми отримали суттєву підтримку Німеччини у напрямку мирного врегулюванню конфлікту на Сході України. Постраждалим та сотням тисяч вимушених переселенців була надана гуманітарна допомога. Робота консула Вольфганга Мёссингера – це приклад вагомого внеску в розбудову наших відносин і культурних, і економічних», – підкреслив у вітальному слові голова обласної ради Гліб Пригунов. Він також нагородив пана консула медаллю, що була була заснована в нашій області до 25-річниці Незалежності країни.

Протягом сьогоднішнього дня на Площі Героїв Майдана будуть працювати виставки, експозиції, на сцені відбуватиметься концерт, а також всі бажаючі зможуть безкоштовно скуштувати німецькі ласощі, як то ковбаски та пончики.






Gorod.dp.ua на Facebook.


Альма  (09.10.16 23:25): немцы вскгла чувчиврвали "чужих" потому и смогли построить нормальное обшщество и у них надо учиться. У них нет во власти аннунаков. У нас же они пока еще есть-властолюбивые любители роскоши. денег и всяческого беззакония.
Влпдимир рабинович, который сейчас вещает новости Украины вместо президентского 5 канала
на канале 112 - это тоже аннунак. такой же как и саакашвли, и этого тоже поставил аннунак Абама. Кто не знает аннунаки- это пришельцы с Нибиру, цель которых захватить всех человеков в рабство )они нам отключили 10 генов и потому мы не можем быть пока бессмертными-зотя человечество создано именно для этого. их порождения это ислам, коммунизм, иудаизм. Иеговы, сатанисты и т.д. короче все то, о чем предупреждал Христос (все лжерелигии -ль нечистой силы). они у нас забрали бессмертие -потому что мы перестали ходить в церковь ко Христу.они тупые их способности-это колдовство, кражи разбои, военные группировки )которых в нашем мире почти в каждой стране есть) Но если все люди э
Відповісти | З цитатою
Glory  (02.10.16 21:23): Ага, особенно во времена Великой Отечественной Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті