Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
11:05

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У школах Дніпра хочуть заборонити електронні цигарки

У школах Дніпра хочуть заборонити електронні цигарки

У школах Дніпра можуть ввести заборону на електронні цигарки. З такою ініціативою виступили депутати міської ради. Як планують змінити ситуацію і вберегти дніпрян від згубної звички – про це під час прес-конференції 14 листопада повідомив заступник міського голови Олександр Шикуленко.

Наразі у місті діє рішення міськради від 23 березня 2016 року про заборону паління тютюна, утім електроні цигарки не підпадають під нього.

«Рішення міської ради є обов'язковим для виконання усіма комунальними закладами, які працюють на території міста. Наша мета – побороти паління у школах, щоб молоде покоління бачило приклад здорового способу життя, а не шкодило своєму здоров'ю. Треба розуміти, що є небезпека того, що, запаливши електронну цигарку, школяр може взятися за тютюн», - зазначив Олександр Шикуленко.

Депутат Дніпровської міської ради Каміль Примаков зазначив, що проект рішення заборони паління електронних цигарок вже готовий.

«Мешканців міста непокоїть, що діти дозволяють собі палити електронні цигарки на перервах та навіть під час занять. На це звертають мало уваги, бо вважають, що, якщо це не тютюн, то все добре, але будь-яке паління повинно бути заборонено у закладах освіти», - зазначив Каміль Примаков.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Логика  (16.11.16 07:49): В статье ссылаются на решение горсовета 10/4 от 23.03.2016, а прочесть хотя бы заголовок слабо? Подсказываю, в этом решении говориться о табачных изделиях, электронных сигаретах и кальянах. Но всем наплевать на это решение, и новую инициативу горсовета, т.к. за его выполнением кто будет следить, копчики? В общем это бы было даже смешно, если бы не было так грустно. Ссылка на предыдущее решение: http://files.dniprorada.gov.ua/download.php?id=51557 Відповісти | З цитатою
ирина  (15.11.16 17:49): В нашем государстве так заботятся о детях . что вся озёрка продаёт насвай детям от 10=17лет .так что курение в школах электронных сигарет ерунда по сравнению с употреблением насвая. А употребляют его во всех школах Відповісти | З цитатою
я  (15.11.16 14:08): дети позволяют себе курить электронные сигареты в перерывах и даже во время занятий.
просто кошмар какой-то.
а куда смотрят их родители:
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Житель  (15.11.16 13:03): "... могут ввести запрет..." А могут и не ввести? Еще будут обсуждать ?
Предложение: пусть каждый депутат в течение недели посетит пару школ на своем участке, встретится с учителями, выступит перед старшеклассниками. Тогда увидит разницу между проблемой поменять таблички и проблемой воспитать здоровую молодежь. Может и инициативы будут ближе к реалиям жизни.
Відповісти | З цитатою
З A . . У П A  (15.11.16 10:47): Нехай енти детки курят мою электронную декларацию.. прям на уроках.. а опосля - экзамены в большом зале.. Відповісти | З цитатою
hunter  (15.11.16 10:45): Да! Дети курят электронные сигареты и на переменах и даже во время уроков!!! Учителя, по большей части, делают вид, что не замечают. Иначе сделав замечание одному ученику "теряется внимание всего класса"! Проще не замечать!!! Я уже давно возмущаюсь по этому поводу, но вся реакция учителей это удивленные глаза, приподнятые брови и уверения, что у нас такого нет! А родители даже периодически могли бы заглядывать в рюкзаки своих деток! Тем более, что еще не известно, что хуже обычная или электронная сигарета. Відповісти | З цитатою
леон  (15.11.16 02:24): Да, во время занятий - это круто! Відповісти | З цитатою
Тётя мотя  (14.11.16 21:44): А что автор курит? Бред собачий... Відповісти | З цитатою
Незнайка  (14.11.16 15:59): И электронные шприцы тоже запретить! В школах! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Глюкс  (14.11.16 15:51): Странные какие-то школы, честное слово. Відповісти | З цитатою
1 2
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті