Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
07:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Вихід на європейський ринок та конкуренція: у ДніпроОДА обговорили Угоду про асоціацію Україна-Євросоюз

|«« «« »» »»|

Від політичних принципів до опанування нових ринків та освіти за кордоном. Перші підсумки та перспективи Угоди про асоціацію Україна-ЄC обговорили у ДніпроОДА.

За круглим столом зібралися близько ста експертів, представників громадськості, місцевої влади та бізнесу.

Круглий стіл організували Представництво Фонду Конрада Аденауера в Україні та Інститут Євро-Атлантичного Співробітництва.

«Такі заходи ми проводимо в усіх областях України. Аналізуємо їх досвід, розповідаємо про правові аспекти Угоди, надаємо практичні рекомендації. Зокрема, щодо опанування європейських ринків», – розповів науковий директор Інституту Євро-Атлантичного Співробітництва Олександр Сушко.

Учасники круглого столу у Дніпрі обговорили політичні моменти та правові аспекти Угоди, питання вільної торгівлі. Зокрема, просування українських товарів та послуг на європейські ринки, їх конкурентоздатність, державні закупівлі та права інтелектуальної власності.

«Угода про асоціацію відкриває Дніпропетровщині нові можливості. Регіон плідно співпрацює з країнами Європейського Союзу. Підприємці вдосконалюють свої товари та послуги, опановують нові ринки, – підсумував перший заступник голови Дніпропетровської ОДА Олег Кужман. – Область залучає прямі іноземні інвестиції і є лідером країни у цьому напрямку».

Говорили учасники і про фінансові ринки, енергетику, екобезпеку, соціальну політику, освіту та науку.

Частина Угоди про Асоціацію України та ЄС, що стосується економіки і торгівлі, набула чинності 1 січня цього року.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Зю  (07.12.16 11:39): Никакой Ассоциации нету, Нидерланды против. А обычные внешнеэкономические отношения с разными странами есть. Не нужно смешивать и выдавать одно за другое. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті