Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
09:47

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Кам'янчан чекає грандіозна новорічна програма

 Кам'янчан чекає грандіозна новорічна програма

До Нового 2017 року залишилось три тижні, а в Кам'янському вже повним ходом йде підготовка до майбутніх новорічних та різдвяних свят.

Цього року завдяки фінансовій допомозі Благодійного Фонду «Доброта та Допомога» новорічні гуляння в Кам'янському будуть особливо цікавими і такими, що запам'ятаються на довго.

12 грудня в ході робочої наради під головуванням міського голови Андрія Білоусова обговорювалися питання, пов'язані з організацією і проведенням цілої низки святкових заходів.

Як вже повідомлялося в суботу, 17 грудня, в центрі міста на площі Петра Калнишевського (навпроти ЦУМу) відбудеться урочисте відкриття новорічної ялинки та льодового катка. Розпочнеться святкова програма о 17:00 з виступу на ковзанці фігуристів, розважальних інтерактивів з гостями, ігор, конкурсів та вікторин. Далі за сценарієм - фаєр-шоу та церемонія запалювання вогнів новорічної ялинки.

О 18:45 Кам'янський міський голова Андрій Білоусов підведе підсумки року, що минає і відзвітує перед городянами про виконану за 2016 рік роботу.

Далі гостей свята чекає виступ Олега Скрипки (гутр «ВВ»). Відразу після завершення концерту - грандіозний феєрверк та святкова дискотека до 22:00.

Згідно сценарного плану заходів 19 грудня, в День Святого Миколая, з 15:00 на площі почнеться вистава, підготовлена ​​акторами академічного музично-драматичного театру імені Лесі Українки. 20 грудня, починаючи з 16:00, художній колектив «Дніпровець» проведе новорічну програму з різноманітними іграми та призами.

Протягом усіх новорічних днів практично щодня з 16-ї години вечора на головній новорічній площі міста для кам'янчан будуть проводитися святкові заходи. Льодовий каток працюватиме щодня з 6 ранку і до останнього клієнта.

У новорічну ніч нас чекає концертна програма за участю місцевих творчих колективів, групи «Інсайд» і «Ендорфіни» та дискотека.

На Різдво 7 січня о 16:00 - виступ народного ансамблю «Водограй», виставка пряникових будиночків, шоу ляльок «Чи то люди, чи то ляльки», аніматори, конкурси, вертеп.

На Старий Новий рік, 14 січня з 17:00: світлове лазерне, неонове шоу, майстер-класи з ліхтариками, карнавал, шоу китайських драконів, і таке інше. 19 січня в 14:00 - початок програми День «Доброти і допомоги».

Різноманітні святкові заходи (вистави, парад санок, ростові ляльки, аніматори для дітей) відбудуться також 20, 21, 27 січня. А 28 числа очікується виступ популярного гурту «Время и Стекло».

На День всіх закоханих 14 лютого для городян співатиме епатажна співачка Оля Полякова.

Як стало відомо в ході обговорення, на час свят буде обмежено автомобільний рух по проспекту Тараса Шевченка, поруч з площею Калнишевського. Більш детальна інформація про це буде опублікована окремо.

Підводячи підсумки наради, Андрій Білоусов доручив управлінню транспорта передбачити додаткову кількість маршруток, автобусів, трамваїв, склавши графік їх руху так, щоб у жителів не виникало проблем з тим, як дістатися додому після свята. Також мер звернув увагу комунальних служб на необхідність своєчасного прибирання та вивезення сміття з новорічної площі.





Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті