Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
04:50

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині поліція береже ліс від вирубки за допомогою безпілотного літального апарату

|«« «« »» »»|

Завдяки безпілотнику правоохоронці виявляють не тільки «мисливців» за новорічними ялинками, а й тих, хто вирубає ліс для обігріву будинків.

Невеличкий літак оснащений камерою відеоспостереження та може патрулювати територію на відстані близько 60 км. Камера передає відеосигнал з моделі на землю, де поліцейський бачить зображення в реальному часі і керує політ літального апарату.

В разі виявлення незаконних лісорубів, на місце вирубки оперативно направляються автопатрулі та кінна поліція.

За словами начальника Управління превентивної діяльності ГУНП в Дніпропетровській області підполковника поліції Максима Очеретяного, напередодні новорічних свят незаконна вирубка хвойних дерев збільшується.

«Щоб її припинити, поліція Дніпропетровщини проводить рейдові заходи та відпрацювання території лісових насаджень. Найбільш ефективним підрозділом органів внутрішніх справ з охорони лісових насаджень є наряди кінної поліції. Цього року на допомогу кавалерійському взводу прийшли співробітники полку особливого призначення «Дніпро-1» з безпілотним літальним апаратом».

Вже в перші дні патрулювання у Кіровському лісгоспі поліцейські затримали підозрюваних у незаконній вирубці. У них вилучили спиляні ялинки та знаряддя злочину – пили. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Свидетель  (15.12.16 23:06): Вырубают не только сосны.В районе аэропорта производители грибов существенно проредили окрестные дубовые и акациевые посадки.Несколько помещений отапливаются всю зиму.Обращались на сайт прокуратуры.Реакции ноль.В посадках по краям балок в районе аэропорта есть и сплошные,массовые вырубки.Вероятно этими дровами потом торгуют у Эпицентра на Тополе. Відповісти | З цитатою
Гость  (14.12.16 11:06): Как селянин, который получает огромную ЗП 1800 грн., работая на ферме группі приват, может не замерзнуть зимой? Если останется все по прежнему: ЗП - ДУЛЯ, а цена на газ "ЄВРОПЕЙСЬКА", то никакие беспилотники нас не спасут от вырубки посадок и лесов, у человека, как и у животного в первую очередь работает чувство самосохранения. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті