Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
08:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі поліція охорони затримала двох розкрадачів інтернет-комунікацій

У Дніпрі поліція охорони затримала двох розкрадачів інтернет-комунікацій

За 11 місяців поточного року екіпажами поліції охорони було затримано більше 30 осіб за підозрою у вчиненні подібних правопорушень.

Так, 20 грудня на житловому масиві Тополь-1 поліція знову запобігла крадіжці апаратури одного з інтернет-провайдерів.

О 01:19 на головний пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони Дніпропетровської області надійшов сигнал «тривога» - спрацювала сигналізація в шафі, де розміщене інтернет-обладнання.

Екіпаж поліції охорони, який прибув за чотири хвилини за вказаною адресою, дотримуючись заходів особистої безпеки, затримав в під’їзді біля відкритої «інтернет-шафи» двох громадян.

Помітивши поліцейських охорони, підозрювані кинули свої речі і спробували втекти, але були негайно зупинені. На місці події були знайдені інструменти, якими чоловіки зламали металеву шафу (кусачки, викрутка), а також демонтоване інтернет-обладнання.

Затриманих місцевих жителів 22-х та 23-х років передали слідчо-оперативній групі Шевченківського відділу поліції.

На даний час вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


житель Днепропетровска  (23.12.16 15:02): зае...ли это ган...ны, раз в месяц стабильно воруют оборудование и по нескольку дней потом нет интернета. Відповісти | З цитатою
Zlodey  (23.12.16 12:12): Отличное оборудование - голубями загаженое! =) Відповісти | З цитатою
Гость  (22.12.16 23:30): Надо другую статью по этому делу применять. "Вмешательство в работу тегекоммуникационных сетей". Если оборудование не унесли, то кража может не проканать. А "втручання" в самый раз, и сроки тоже приличные. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті