Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 11 травня 2024
10:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі СБУ припинила діяльність російського «конверту» з обігом у 750 мільйонів гривен

У Дніпрі СБУ припинила діяльність російського «конверту» з обігом у 750 мільйонів гривен

Діяльність конвертаційного центру із загальним обігом у сімсот п'ятдесят мільйонів гривень припинили у Дніпрі співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою та поліцією.

«Конверт» був підконтрольний посадовцям російської банківської установи та працював за погодженням з власниками корпорації, зареєстрованої в РФ.

Для обслуговування українських державних та комерційних підприємств організатори оборудки відкрили низку фіктивних фірм для надання «послуг» з мінімізації податкових платежів, незаконного формування податкового кредиту та переведення коштів у готівку.

Під час обшуків в офісах, місцях проживання та автомобілях фігурантів справи оперативники СБ України вилучили понад п'ятсот тисяч гривен, печатки «фіктивних» підприємств та фінансово-господарську документацію.

Відповідно до ухвал суду накладено арешти на рахунки п’яти «фіктивних» підприємств, підконтрольних організаторам злочинної схеми. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 191 Кримінального кодексу України.

Триває досудове слідство.

Нагадаємо, що декілька днів тому СБУ також викрила у Дніпрі «конвертаційний центр», підконтрольний російському банку.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Гость  (28.04.17 01:10): Уже тошнит от того что все российское, а может это просто наше, но на кого-то списать нужно))) Відповісти | З цитатою
Не переживай, товарищ  (27.04.17 23:13): У пороха группа была до и есть сейчас, туда пока с наручниками не ходят Відповісти | З цитатою
Ну а крышующим как  (27.04.17 20:42): Просто оставить доляху и честной народ прокинуть! Відповісти | З цитатою
Так эти центры  (27.04.17 19:19): Людям жить давали, а теперь то как? Відповісти | З цитатою
А шо за центры  (27.04.17 18:33): Раньше были названия групп Відповісти | З цитатою
zzz  (27.04.17 17:56): Теперь все конвертационные центры только российские, других быть не может. И именно подконтрольные российским банкам. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті