Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 11 травня 2024
12:32

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Гліб Пригунов: "Творча інтелігенція має отримувати гідну винагороду за свій труд!»

Гліб Пригунов:

Відбулася зустріч під головуванням голови Дніпропетровської обласної ради Гліба Пригуноав із представниками театральних профспілок. Обговорювали питання можливості збільшення виплат творчим працівникам театрів.

«Творча інтелігенція має отримувати гідну зарплатню, аби показувати якісну акторську роботу. Така зарплатня може бути реальною, якщо оптимізувати роботу театрів, виключити марнотратство та налагодити продуктивний процес", - підкреслив Гліб Пригунов.

Голова обласної ради навів декілька фактів і цифр з попередніх перевірок діяльності театрів. Показовим є той факт, що сьогодні лише на 30-40 відсотків заповнені зали наших театрів. Саме тому голова Дніпропетровської обласної ради закликав до спільного діалогу профспілки, директорів театрів та управління культури держадміністрації.

Гліб Пригунов порекомендував сторонам розробити детальну стратегію оптимізації роботи театрів та скласти чітку документацію.

"Жодного документу, запиту чи чогось іншого за весь цей час до нас не приходило. Була тільки "театральна хода" під вікнами ради та вимоги підняти зарплатню. Втім, не може вона піднятися, коли в штатному розкладі театру оформлені 3 водія на один автомобіль, коли актор, який співає раз на тиждень, отримує стільки ж, скільки і той, що працює кожен день. Спочатку театри повинні навести лад у своїй роботі, а це можливо лише при взаємному порозумінні усіх сторін цього діалогу!", - підсумував Гліб Пригунов.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


asd2  (30.05.17 08:29): На заводах работать этим бездельникам надо и будет им достойная оплата. Відповісти | З цитатою
нацистам=сіоністам  (30.05.17 08:29): лише талановиті та ДІЙСНО творчі мусять отримати підтримку від суспільства!! і ЛИШЕ ПІДТРИМКУ а не чорний кав'яр на той сухий кусень хліба що у них є бо заробляти вони мусять собі самі!! Як їхня "творчість" не має від їхніх глядачів ніякої уваги то за що ж їм платити??? Відповісти | З цитатою
dem  (29.05.17 18:58): Как бы западный опыт намекает, что достойное вознагражение обеспечивается защитой интеллектуальной собственности, а не раздачей плюшек особо приближенным. Дальше рынок решает кто творческий и для народа, а кто припевала. Відповісти | З цитатою
123  (29.05.17 18:47): я вас умоляю! творческая, да еще и интеллигенция? откуда? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті