Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
20:09

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Заступника ректора криворізького вишу та його спільницю судитимуть за отримання хабара

Заступника ректора криворізького вишу та його спільницю судитимуть за отримання хабара

Посадовці за хабар гарантували призовнику відстрочку від проходження військової служби.

Криворізькою місцевою прокуратурою №3 затверджено та направлено до суду обвинувальний акт відносно колишнього заступника ректора одного з ВУЗів міста Кривого Рогу та його пособника, які за хабар гарантували призовнику відстрочку від проходження військової служби.

Встановлено, що у квітні 2017 року, після отримання повістки про явку до військового комісаріату для проходження військової служби, 26-річний молодик мав намір отримати відстрочку на законних умовах, оскільки є сиротою. У військовому комісаріаті парубок зустрів жінку, яка зазначила, що вирішити вказане питання може її знайомий колишній заступник ректора одного з ВУЗів міста за певну грошову винагороду - 1500 доларів США.

Так, під час передачі 35 тисяч гривень у приміщенні кафе колишнього заступника ректора було викрито та затримано правоохоронними органами.

Крім того, в ході проведення обшуку авто зловмисника, під водійським сидінням виявлено та вилучено револьвер «Stalker R1-9x6-S», споряджений 6 патронами калібру 9 мм.

Посадовець обвинувачується у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.369-2 та ч.1 ст.263 КК України (одержання неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, поєднане з вимаганням такої вигоди; придбання, зберігання вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу). А жінку судитимуть за співучасть в одержанні неправомірної вигоди (ч.5 ст.27 ч.3 ст.369-2 КК України).

Наразі судовий розгляд кримінального провадження триває.

Gorod.dp.ua на Facebook.


не хило  (11.07.17 13:15): люстрировать! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті