Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
07:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі вперше відбулось дитяче шоу «Kids-Rock-Fashion-Dnipro»

|«« «« »» »»|

29 вересня у Дніпрі в парку ім. Л. Глоби відбулось дитяче шоу «Kids-Rock-Fashion-Dnipro».

Захід пройшов вперше. Його мета - ознайомити підростаюче покоління з одним із стилів та напрямків музики, сприяти розвитку інтересів учнів до мистецтва, духовних цінностей та цікавого проведення дозвілля дітей, молоді та їх батьків.

На фестивальному майданчику парку працювали ігрові локації, фотозони, стилісти та візажисти.

«Учасники дуже жваво реєструвались на шоу, кожен з них сьогодні покаже виступ – або танець, або пісню, а також дефіле. І хоча на початку ми думали, що будуть брати участь лише маленькі діти, наразі наймолодшому учаснику 5 років, а найстаршому 15. Рок-культура – масова, вона асоціюється зі свободою, тож цей захід допоможе дітям відкрити себе з нової сторони та позбутися якихось страхів. Сподіваємось, що «Kids-Rock-Fashion-Dnipro» стане традиційним для нашого міста», - зазначила заступник директора департаменту гуманітарної політики Дар’я Біла.

«Мені дуже подобається ідея проведення цього фестивалю. Долучення дітей до такої дорослої культури – це не тільки цікаво, а ще й корисно, бо учасники можуть перевтілитись і, можливо, відкрити у себе нові таланти», - розповіла учасниця шоу Ірина.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті