Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
11:54

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Майже 150 АТОвців, їхніх рідних та волонтерів змагалися у Всеукраїнській спартакіаді на Дніпропетровщині

|«« «« »» »»|

У Дніпрі пройшла Всеукраїнська спартакіада для бійців АТО, членів їхніх родин та волонтерів. На стадіоні, в залах та басейні змагалися близько 150 спортсменів-аматорів.

Про це розповіла координатор Центру допомоги учасникам АТО при ДніпроОДА Наталія Шуліка.

«Цьогоріч спартакіаду присвятили Дню захисника України. У різних видах спорту змагалися воїни АТО, члени їхніх родин та волонтери – загалом 150 учасників. Найстаршому – 59, найменшому – 8, – зазначила Наталія Шуліка. – Захід спонукає демобілізованих до неформального спілкування, дає новий імпульс для реабілітації та адаптації в мирному житті».

Учасники змагалися у кульовій стрільбі, легкій атлетиці, плаванні, настільному тенісі, бадмінтоні. Були й ті, хто обирав усі п'ять видів спорту.

«Про спартакіаду дізнався від друзів, з ними й прийшов сюди. Особисто я змагаюсь у стрільбі, легкій атлетиці та плаванні. Тільки-но відстрілявся з пневматичного пістолета, дещо незвично», - поділився учасник змагань Дмитро Овечко.

Бійці АТО та волонтери упевнені, спартакіада – цікава й корисна ідея. Андрій Карлінський три роки був у зоні АТО, куди пішов добровольцем. Тепер він – за тенісними столом.

«Приємно, що завдяки таким заходам зустрічаємося з побратимами не лише «за столом», а й на спортивних майданчиках, на стадіонах, тобто під час активного відпочинку. Потрібно займатися спортом і бути готовим знову встати до лав захисників», - упевнений Андрій Карлінський.

Учасники спартакіади вже пропонують збільшити кількість видів спорту на змаганнях наступного року, додають організатори. Серед пропозицій – інтелектуальні напрямки: шашки та шахи.

Беззаперечними лідерами змагань стали Єлизавета Аршавська, Василь Дудко, Іван Зеленьов та Ольга Рябчинська.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті