Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
16:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі СБУ затримала учасників міжрегіонального наркоугруповання

У Дніпрі СБУ затримала учасників міжрегіонального наркоугруповання

Правоохоронці припинили діяльність організованого наркоугруповання, яке налагодило виробництво метамфетаміну.

Правоохоронці встановили, що зловмисники створили розгалужену мережу збуту наркотиків на території Одеської, Дніпропетровської, Харківської, Київської та Донецької областей, у тому числі вони постачали метамфетамін бойовикам «ДНР».

Оперативники СБ України задокументували, що організатор наркобізнесу, мешканець Донецька, у 2015 році на непідконтрольній українській території виготовляв та реалізовував місцевому населенню метамфетамін. Після виникнення конфлікту з представниками «МГБ ДНР» щодо розподілу доходу від продажу психотропу ділок втік з «ДНР» та переїхав до Дніпропетровської області.

Співробітники спецслужби встановили місце перебування зловмисника у Дніпрі, розташування його підпільної нарколабораторії та особи всіх спільників.

За інформацією спецслужби частину прибутку від продажу метамфетаміну наркоділки передавали представникам незаконних збройних формувань терористів, які кришували їхній незаконний бізнес на непідконтрольних українській владі територіях.

Щомісяця зловмисники виготовляли майже кілограм метамфетаміну, що приносило до трьох мільйонів гривень незаконного прибутку.

Оперативники СБ України затримали у Дніпрі трьох членів угруповання під час збуту чергової партії наркотику.

У ході обшуків за місцями проживання наркоділків правоохоронці вилучили підготовлені до продажу розфасовані сто п’ятдесят грамів психотропу, лабораторне обладнання для його виробництва, бойові набої та гранату РГД.

Зловмисники взяті під варту, їм оголошено про підозру за ч. 3 ст. 28, ч. 3 ст. 307, ч. 2 ст. 306, ч. 2 ст. 317 Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство.





Gorod.dp.ua на Facebook.


Чувство стада  (02.12.17 23:23): Каким-то образом объединяет их Відповісти | З цитатою
Ник  (02.12.17 14:35): Пусть ещё пошерстят и на Кротова, здесь в посадке за гаражами тусуются и с Мирного(торговцы), и с 12 квартала, и с Тополя И куча местных(как торговцев так ипросто нариков) и вообще полно всякой ш...и .Хочется пострелять!!! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
...  (01.12.17 21:51): Крышует кто? Правильно , те кто при погонах ! Дядьки видимо вовремя не дали дань ... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті