Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
15:04

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі поліція охорони затримала двох чоловіків, які намагались обікрасти магазин-склад

У Дніпрі поліція охорони затримала двох чоловіків, які намагались обікрасти магазин-склад

17 грудня о 14-ій на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Дніпропетровській області надійшов сигнал про спрацювання сигналізації з охоронюваного об’єкта, що знаходиться на вулиці Маршала Малиновського.

Прибувши на місце події через 4 хвилини, правоохоронці блокували приміщення і під час обстеження помітили з тильного боку віджатий металевий ролет та розбите металопластикове вікно. Діючи професійно грамотно, поліцейські охорони виявили у магазині двох чоловіків, які намагалися втекти з місця правопорушення.

Під час обшуку у одного із затриманих в сумці знайшли слюсарні інструменти та ніж, за допомогою яких вони проникли до приміщення.

Двох затриманих чоловіків 1973 та 1977 року народження на місці події було передано слідчо-оперативній групі Амур-Нижньодніпровського відділення поліції.

За фактом події слідчим відкрито кримінальне провадження за ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Згідно санкції статті їм загрожує до трьох років позбавлення волі.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті