Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
16:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кривому Розі колишній в’язень відсидить 4 роки за ґратами за повторне скоєння крадіжок

У Кривому Розі колишній в’язень відсидить 4 роки за ґратами за повторне скоєння крадіжок

Чоловік обікрав дві квартири і супермаркет.

У травні 2016 року у денний час доби раніше судимий за аналогічні злочини 36-річний чоловік проник до квартири мешканки Кривого Рогу та викрав мобільний телефон, грошові кошти, прикраси на загальну суму понад 8 тисяч гривень. У червні того ж року зловмисник повторно скоїв крадіжку майна з квартири ще однієї жертви, спричинивши їй шкоду на загальну суму понад 30 тисяч гривень.

Крім того, обвинувачений, перебуваючи у приміщенні торговельного залу супермаркету, намагався таємно викрасти товар на суму близько 600 гривень, проте був викритий охоронцем.

Вироком Саксаганського районного суду м. Кривого Рогу громадянина визнано винним у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.185, ч.3 ст.15 ч.2 ст.185 КК України (крадіжка, вчинена повторно, поєднана з проникненням у житло; незакінчений замах на таємне викрадення чужого майна). Свою вину чоловік визнав повністю. Обвинувачення підтримувалось Криворізькою місцевою прокуратурою №3. Суд призначив йому покарання у вигляді 4 років позбавлення волі.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Днепр_2  (08.01.18 11:57): Его дом тюрьма :-))) Відповісти | З цитатою
кореш  (05.01.18 14:25): Пацан конкретно стал на путь исправления. Спер 8000 гривен, пошел на гору и взял 30000 гривен затем переосмыслив свое неправильное поведение спустился до 600 гривен. Если бы не поймали однозначно пришел к нулевым кражам. Відповісти | З цитатою
андрей  (05.01.18 12:37): Ва супер новость,круто Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті