Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
09:59

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

ДніпроОДА організувала фотосесію про військових-спортсменів

|«« «« »» »»|

ДніпроОДА готує нову серію проекту «Заради них». На цей раз – про АТОвців-спортсменів. Це вже восьма частина фотозадуму, розповіла начальник управління з питань учасників АТО ДніпроОДА Наталія Шуліка.

«Продовжуємо наш проект «Заради них». Започаткували його 2017-го, фотографуємо демобілізованих АТОвців. Цьогоріч фотосесію присвятили мирному життю бійців. Наразі розкажемо через фото про їхні спортивні захоплення», – зазначила Наталя Шуліка.

У цій частині проекту – героїв шестеро. Вони представляють різні види спорту: футбол, легку атлетику, кросфіт, стрільбу з лука, настільний теніс та баскетбол. Місце для зйомок – спортивні майданчики.

Серед героїв фотопроекту – АТОвець Сергій Блохін, який служив у Національній гвардії України. У настільний теніс почав грати вже після демобілізації, та зі спортом «дружить» давно.

«Завжди був за здоровий спосіб життя. В АТО грав з хлопцями у футбол, займався на турніках. Це допомагало тримати в тонусі й тіло, й розум», - поділився Сергій Блохін.

Незмінний автор проекту – Ігор Співак. Фотограф працює з «моделями» натхненно.

«У проекті ми показуємо життя хлопців, які побували на передовій. «Заради них» «говорить» про те, що війна – це погано й воювати йдуть мирні люди, і їм нелегко повертатися до колись звичного життя», - зазначив Ігор Співак.

Партія в настільний теніс зіграна. На часі – баскетбол. З м'ячем у руках – Сергій Белецький. Він служив в 20-му окремому мотопіхотному батальйоні. АТОвець – постійний учасник змагань для бійців. На майданчику відчуває себе впевнено. Перед камерою не пасує.

«Зі спортом – з четвертого класу. Особливо захоплювався баскетболом. Воюючи на Сході України гру не покидав. Й зараз спорт дозволяє відволіктися, забути те, що було на війні», - поділився Сергій Белецький.

Фотосесія – динамічна. Незважаючи на спеку, ніхто не пасе задніх. Вдалі кадри є. Виставка готових фоторобіт – незабаром у ДніпроОДА.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті