Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 16 апреля 2024
23:31

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Сила нескорених: У Дніпрі відбувся патріотичний фестиваль до Дня захисника України

|«« «« »» »»|

У неділю, 7 жовтня, у Дніпрі відбувся фестиваль «Сила нескорених», присвячений прийдешньому Дню захисника України.

Захід пройшов у районі балки на житловому масиві Ігрень.

«Сила нескорених» – це мотиваційний проект на підтримку військових, які пережили важкі випробування.

«Цей фестиваль об'єднує всіх, хто захищає Україну, тих, хто підтримує захисників, справжніх патріотів. Захід показує зв'язок між минулим і майбутнім. Мерія Дніпра – міста, що є східним форпостом, на постійній основі підтримує українських захисників: від муніципальних програм – до участі в проектах соціальної реабілітації», – зазначив секретар Дніпровської міської ради Олександр Санжара.

Для гостей фестивалю підготували низку цікавих майданчиків та заходів. Серед них – виступи різноманітних художніх колективів, зокрема гурту «Вертеп», співачки Наталки Карпи, музиканта і військового Олександра Клеца та кінного клубу «Алюр». Головною подією фестивалю стала реконструкція подій у зоні бойових дій на сході України та Другої світової війни. Олександр Голуб, старший сержант Національної поліції, боєць полку «Дніпро-1», брав участь у реконструкції бою в зоні АТО. Каже, що такі заходи дуже важливі для молодших поколінь.

«У 2014 році я служив у Пісках, тоді загинуло багато товаришів. Усі ми захищали Україну. Важливо показати дітям, що в країні відновили армію, що є герої, які їх захищають», – розповів Олександр Голуб.

Костянтин Мізевич прийшов на фестиваль разом з усією родиною: «Були дуже цікаві виступи колективів, смачна їжа. Також цікава реконструкція боїв: для патріотичного духу це важливо».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте