Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
21:27

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Привітання Юлії Тимошенко з Новим Роком та з Різдвом Христовим!

Привітання Юлії Тимошенко з Новим Роком та з Різдвом Христовим!

Дорогі українці!

Наближається Новий рік та світле Різдво Христове. Цієї пори ми, як у дитинстві, чекаємо відчуття щастя та прийдешнього дива… Щось має відбутися: хороше і несподіване, те, чого завжди хотілося…

Адже всі прикрощі й негаразди лишаються у минулому, непростому році, а попереду у нас - лише світла дорога, удача й успіх.

І хай ми подекуди й самі не дуже віримо у власні сподівання, вони все одно дуже важливі. Вміти бажати - це ціле мистецтво. Бо активне бажання дає ту величезну і невпинну колективну енергію, що згодом втілюється в результат.

Хай не буде війни, хай прийде мир на українську землю, хай ми будемо жити в достатку, хай буде любов у родинах, хай ростуть і навчаються наші діти, хай здорові будуть батьки… Ми не просимо нездійсненного. Нам всього лиш хочеться жити достойно у своєму власному домі.

Хай втомлена, змучена й зморена наша рідна Україна заживе так, як і належить прекрасному, працьовитому, заможному краю.  Хай набереться сил свята українська земля та й нам дасть силу, натхнення, удачу..

Ми на це заслуговуємо. Народ, який вистояв у найскладніші часи і в найважчу пору. Народ який не зламався, не здався, н е опустив рук.. Народ, який зберіг себе і свою країну попри всі виклики історії – це великий народ. Це народ, що має право на щастя!

Ми точно - достойні. Ми просто забули, як то - бути щасливими. Я свято вірю, що ми про це згадаємо.

Дорогі мої! Я бажаю вам щастя у Новому році! Хай збуваються заповітні мрії, хай любов, добро та достаток прийдуть у кожен дім, у кожну родину. Хай буде багатим ваш новорічний і Різдвяний стіл. Хай все буде добре!

Зі святом Вас!

З Різдвом Христовим!

З Новим роком!

З повагою, Юлія Тимошенко

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте