Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
06:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам'янському спецназ «КОРД» затримав 10 членів організованого наркоугруповання

У Кам'янському спецназ «КОРД» затримав 10 членів організованого наркоугруповання

Спільними діями всіх служб поліції та прокуратури була ліквідована група, яка з жовтня 2018 року налагодила на території м. Кам’янське виготовлення та збут небезпечних наркотиків – метамфетаміну та марихуани.

Встановлено, що група мала ознаки організованості та включала організатора, розвізника, варщика, двох постачальників та 5 збувальників. Також серед членів групи було три жінки-збувальниці.

8 травня працівники управління протидії наркозлочинності ГУНП під процесуальним керівництвом прокурора Дніпродзержинської місцевої прокуратури спільно зі слідчими, поліцейськими спецпідрозділу «КОРД», ППОП, кінолога зі службовим собакою провели санкціоновані обшуки за місцем мешкання членів групи.

Під час обшуків було вилучено 1,5 кг марихуани, 120 г метамфетаміну, 2 гранати РГД-5 із запалами, 4 електродетонатори, 40 набоїв, газовий пістолет та гроші, отримані за збут наркотиків. Також правоохоронці вилучили автомобіль, на якому здійснювалося розвезення наркотиків споживачам. Все вилучене відправили на експертизу до НДЕКЦ.

На сьогодні чотирьом членам наркоугруповання повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). 8 травня судом їм обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Після проведення відповідних досліджень буде прийнято рішення про вручення підозри іншим членам групи. Також поліція вживає заходи для встановлення місцезнаходження та документування злочинної діяльності інших наркоділків, які могли входити до складу групи.

Відповідно до ролі кожного у збуті наркотиків членам групи загрожує від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.







Gorod.dp.ua на Facebook.


Гость  (11.05.19 20:53): Для чего им нужны гранаты? Ладно пистоле, нож, а гранаты для чего им надо?)) Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
ВАДИК  (11.05.19 12:32): Не спешите с выводами и осуждениями! Пусть выловят всю банду до конца в этом сраном Каменском. Вспоминают про всех наркоторговцев области и сопоставляют деятельность.Суки! Они даже сами сюда и пишут, что трава у них вызывает аппетит. Да! аппетит к деньгам на чужом горе! Відповісти | З цитатою
Днепр_2  (10.05.19 17:58): Молодцы. Почаще надо. Відповісти | З цитатою
Надысь  (10.05.19 17:01): а почему они не задержали тех, кто угробил здание Красного Креста в ДНЕПРОПЕТРОВСКЕ, в угоду жадному заказчику , который незаконно там хочет выстроить стеклобетонный склеп?! В доле они потому-что! А как сейчас - пиарятся. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
житель  (10.05.19 15:21): А с каких пор трава это опасный наркотик, от нее еще никто не умирал, максимум отличнейший аппетит! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Лошадюга Вожжанська  (10.05.19 14:23): "была ликвидирована группа" - да, закон такой не помешал бы. Как в Китае. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті