Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 22 травня 2024
21:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

5 тисяч дніпрян залишилися без кабельного ТБ, так як провайдер 2 роки не платив за ліцензію

5 тисяч дніпрян залишилися без кабельного ТБ, так як провайдер 2 роки не платив за ліцензію

Незаконна ретрансляція телеканалів була замаскована під легальний сигнал компанії. Більше 5 тисяч користувачів навіть не підозрювали, що щомісячно сплачують за піратський контент. Наразі за зверненням правовласників поліція розпочала кримінальне провадження. В офісах провайдера проведено обшуки.

Працівники Придніпровського управління кіберполіції спільно зі слідчими поліції Дніпропетровської області, за процесуального керівництва Дніпропетровської місцевої прокуратури №1, наразі встановлюють усіх осіб, причетних до організації такої протиправної діяльності.

Кіберполіція встановила: працівники товариства з обмеженою відповідальністю за щомісячну плату надавали мешканцям житлових масивів м. Дніпро доступ до перегляду програм мовлення відомих українських телеканалів.

Зловмисники підключали абонентів через дротову мережу кабельного телебачення і роздавали цифровій та аналоговий сигнал. При цьому, представники провайдера не укладали договорів з правовласниками на ретрансляцію каналів. Користувачі ж навіть не підозрювали, що послуги, які їм надає провайдер, незаконні.

Сьогодні, 23 травня, проведено три обшуки в офісних приміщеннях провайдера. Вилучено комп’ютерну техніку, більш як півсотні телевізійних та інтернет-тюнерів різних модифікацій, ТВ-карти для доступу до каналів телебачення та ретранслятори цифрового сигналу та зв’язку. Крім того, вилучено печатки товариства, документацію та чорнові записи.

Послугами цього провайдера користувалися більше п’яти тисяч жителів Дніпра. Наразі доступ до кабельного телебачення для них заблоковано в зв’язку з вилученням під час обшуків техніки, яка використовувалася для передачі цифрового та аналогового сигналу.

Кримінальне провадження розпочато за ч. 3 ст. 190 (шахрайство) КК України. Після проведення всіх експертиз вилученої техніки буде вирішено питання щодо перекваліфікації провадження за ст. 176 (Порушення авторських прав) КК України.

Нагадаємо, кіберполіція під час операції «Пірати» припинила роботу більше 30 піратських ресурсів. Водночас, кіберполіція викрила двох братів у створенні піратських ресурсів з обігом у сотні тисяч гривень.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Виктория  (27.05.19 16:30): А вот мне хотелось бы знать, какая альтернатива? "Горизонт" закрыли. 5 тыс.человек остались без ТВ. Далеко не каждому из них по карману спутниковое или смарт-телевидение. Какой выход предлагается этим 5 тыс. пострадавших горожан? Предоставлять услуги будет другой провайдер? Какой и когда? Нужно будет заново платить за подключение уже новому провайдеру? Будут ли возвращены деньги, заплаченные наперед за услуги кабельного ТВ "Горизонту"? Горожане не должны становиться заложниками данной ситуации. Відповісти | З цитатою
БАРБОС  (25.05.19 19:00): Помочь людям БЕСПЛАТНО смотреть абсолютно бесплатное эфирное цифровое телевидение Т2 теперь называется "пиратство". А ничего, что в некоторых районах города Т2 принять невозможно? Из-за географии местности. Даже с помощью сверхсуперантенн. "Горизонту" удачи и процветания. Відповісти | З цитатою
Логик  (24.05.19 10:00): Курьез в том, что легально этот контент никому не интересен и-за его стимости. И так абонплата, покрывающая содержание техструктуры и некоторую прибыль находится на грани разумного. Если платить за канал, то там за более-менее нормальный (Дождь, Дискавери, English Club TV) будет стоить 150-20грн за каждый В месяц. Ну пускай провайдеру оптом скидка будет. Дорогое удовольствие телек выходит Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  З 1 липня у Дніпрі суттєво зростуть ціни на заправках (12)

•  Таємниці Дніпра: «Будинок спеціалістів» або «Сачок» (8)

•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (7)

•  У Дніпрі за тиждень накладено понад 2300 штрафів за порушення правил паркування (7)

•  На цьому тижні було видано 10-тисячний іпотечний кредит єОселя: чи актуально це для Дніпра (6)

•  У Дніпрі переїжджає великий ринок – у чому причина? (6)

•  Головний тренер «Дніпра-1» Юрій Максимов: 70% хлопців домовились з іншими командами (6)

•  Смертельна ДТП у Дніпрі: на Набережній Перемоги Geely врізалася в бетонний стовп (з'явилося відео моменту) (5)

•  Українці стали вдвічі більше купувати вживані авто з США: топ моделей (5)

•  Дніпровські архітектори допомагають врятувати 500-річний будинок (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті