Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
17:03

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Юрій Береза привітав жителів Лівобережжя з Днем молоді: як це було

|«« «« »» »»|

Вчора, 30 червня, в Україні святкували День молоді. Кандидат по 24 виборчому округу Юрій Береза прийняв участь в урочистостях, що відбулися на пр. Калнишевського (кол. Косіора) у Дніпрі.

За підтримки Юрія Берези, а також спільноти «Райончик» та ГО «СК Дніпро-1» на галявині біля ДК «Металург» відбулося яскраве свято. Для гостей заходу було проведено багато різноманітних конкурсів, а також фестиваль фарб. Найактивніші учасники отримали цікаві подарунки – м’ячі з автографами всіх гравців «СК Дніпро-1», а також квитки на наступний матч клубу.

На захід також завітав воротар «СК Дніпро-1» Валерій Юрчук. Він провів імпровізовану автограф- та фотосесію з усіма бажаючими.

«Зазвичай всі великі свята відбуваються в центрі міста, а невеликі райони, як цей, залишаються майже без уваги. Я вважаю, що такі жилмасиви дуже перспективні і саме тому їм мають приділяти належну увагу. Сьогодні найголовнішим для мене є те, що я бачу щасливі дитячі очі. Я хочу пообіцяти, що такі заходи будуть проходити не лише на свята, а й в інші, звичайні, дні. Запрошую всіх приєднатись, буде весело і драйвово», - зазначив Юрій Береза.
Юрій Береза пообіцяв, що аналогічні свята будуть проходити і надалі. Наступні локації «різнобарвних» фестів – це жилмасиви Лівобережний-3, Придніпровськ, Клочко-6 та Північний.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте