Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
12:13

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Смешко про розведення сил у Станиці Луганській: Це, безумовно, небезпека з оперативно-тактичної точки зору

Смешко про розведення сил у Станиці Луганській: Це, безумовно, небезпека з оперативно-тактичної точки зору

Після розведення сил у районі Станиці Луганської українські сили відійшли на відстань, яку ще більше не можуть контролювати. Про це заявив лідер партії «Сила і Честь» Ігор Смешко в ефірі програми «Право на владу» телеканалу «1+1».

«Щодо розведення сил у районі Станиці Луганської. Це розведення було погоджено ще 22 вересня 2016 року, а втілюють це рішення лише зараз. Чи є загроза у відводі наших військ? Ну очевидно з військової точки зору є. Але ні, це не капітуляція. Це ми виконуємо наші домовленості, що взяли на себе у 2016-му», — заначив Ігор Смешко.

За його словами, безумовно, з військової точки зору є величезна загроза, бо агресор не склав зброю. «Хочеш миру – готуйся до війни: відбудовуй економіку, збройні сили, дипломатію, інформаційну складову. І атакуй агресора, створюй йому проблеми на всіх фронтах. Бо сам агресор використовує слабкість наших чотирьох компонентів – економіки, збройних сил, дипломатії і інформаційної політики», — наголосив лідер партії «Сила і Честь».

Під час свого виступу Ігор Смешко зробив акцент і на побудові мосту у Станиці Луганській, по якому до цього часу немає згоди. «Українська сторона пропонувала пішохідний міст або міст, по якому може проїхати вантажівка до 5 т. Супротивник пропонує побудувати такий міст, через який може пройти танк. Який проект буде реалізовано – це питання вже зараз стоїть. Немає чіткого розуміння, що буде робити сторона агресора з цим мостом. І в них є теоретична можливість швидко побудувати такий міст, через який можуть пройти танки», — заявив політик.

«Зараз ми відійшли на відстань, яку ще більше не можемо проконтролювати. І у нас немає чіткої домовленості щодо параметрів побудови мосту. Це, безумовно, небезпека з оперативно-тактичної точки зору», — підсумував Ігор Смешко.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте