Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
10:29

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

За підтримки Юрія Берези діти волонтерів та військових відвідали Швецію

За підтримки Юрія Берези діти волонтерів та військових відвідали Швецію

Вчора, 16 липня, 18 дітей бійців, ветеранів, а також волонтерів полку «Дніпро-1» та переселенців повернулись з двотижневого відпочинку у Швеції. Поїздка відбулась за сприяння народного депутата та кандидата по 24 округу Юрія Берези.

«Одним з пріоритетів у полку «Дніпро-1» та Штабі нацзахисту для Юрія Берези завжди були і лишаються діти. В нас ніколи не було поділу на офіційних діток, чи тих, кого виховують наші бійці. Ми завжди організовували однакові програми літнього відпочинку для діточок загиблих Героїв і тих діточок, батьки яких служать досі. Також у ці групи були завжди включені діти людей, які не мають прямого відношення до полку. Це й діти волонтерів, які віддали свої життя, захищаючи мир і незалежність України, і діти тимчасово переміщених осіб, які мешкають у Дніпрі та багато інших», - зазначила одна з організаторів поїздки Катерина Чижик.
Катерина Чижик також додала, що протягом п’яти років подібних поїздок було дуже багато, але майже ніколи вони не висвітлюватись у ЗМІ.
«Так і в цьому році ми готували і відправляли групу діточок до Швеції без пафосу і піару. Але я вважаю, що все змінюється і ми нарешті маємо розповісти про позитивні події нашого життя. Я вдячна родині Андерсон, що приймала відпочиваючих у Швеції, та Юрію Березі, який забезпечив трансфер, страхування та медичний супровід поїздки», - додала Катерина Чижик.
Дружина загиблого у Іловайську майора ОК Південь Світлана Губа розповіла, з якими емоціями повернувся її син з літнього табору.
«З Юрієм Березою я познайомилася у 2018 році і тоді ж нас з сином прийняли до великої родини полку «Дніпро-1». Як виявилося, комбат добре знав мого чоловіка, бо вони разом були у Іловайську. Того ж року Юрій Миколайович вперше запропонував моєму сину відвідати табір у Швеції. Скажу чесно, моя дитина повернулась додому дуже щасливою, як і цього разу. Діти в батальйоні дуже дружні, добрі. Хочу виразити свою щиру вдячність Юрію Березі за велике серце і відкриту душу, а також за те, що він завжди приходить на допомогу. Він як ніхто знає, як важко нашим дітям, адже він сам був в Іловайському котлі та все бачив своїми очима. Юрій Миколайович ЛЮДИНА з великої літери», - підкреслила Світлана Губа.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте