Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
20:51

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Главный тренер СК «Днепр-1» Дмитрий Михайленко: «У нас есть прогресс!»

Главный тренер СК «Днепр-1» Дмитрий Михайленко: «У нас есть прогресс!»

После матча СК с донецким «Шахтером» наставник днепрян проанализировала итоги игры и уровень нашей команды.

Напомним, что вчера «Днепр-1» дома уступил «Шахтеру» 0:2. На послематчевой пресс-конференции Дмитрий Михайленко не стал делать трагедии из этого поражения. О том, что сказал Дмитрий Михайленко, рассказывает официальный сайт СК «Днепр-1».

— Мені здається, футбол був нормального рівня для України, - рассказал Дмитрий Михайленко. - Ми намагалися не відсиджуватися в обороні. Швидкий м’яч, можливо, підштовхнув нас до цього, надав якогось імпульсу, і ми стали сміливішими. У першому таймі і перехоплювали ініціативу територіальну, і створювали якусь загрозу. У другому таймі ударів у площину в нас уже не було, але разом з тим ми намагалися контратакувати. Рахунок цілком заслужений, і це, гадаю, не буде одкровенням. Але якщо порівнювати якість нашої гри з останньої зустрічі у півфіналі Кубка, мені здається, є прогрес у нас, і виглядали ми сміливішими та несли якусь загрозу.

— Це максимум нинішньої команди? Якщо так, то як плануєте зростати далі? Стратегія лише за рахунок вільних агентів?

— Так, мені здається, і сьогодні, і з «Динамо» — наш максимум. Не думаю, що на сьогоднішній день ми зможемо показати щось більше із суперниками такого рівня. А що стосується стратегії, поки така ситуація. У нас пробний рік, і купувати когось ми не можемо. Та й немає необхідності. Ми маємо зрозуміти, хто у тривалій перспективі прогресуватиме та допомагатиме нам. Є велика група молоді, від якої ми чекаємо прогресу – цей буде наше підсилення, тобто внутрішні ресурси. І якщо брати гравців, то вони мають бути рівня Ліги Європи, які підсилять команду саме в матчах з суперниками такого рівня, як «Шахтар» та «Динамо». А таких не так вже й багато в Україні.

— В останню третину матчу заздалегідь планувати ризикувати?

— Ми розглядали різні сценарії гри. Якщо б нас влаштовував рахунок, зрозуміло, що виходили б гравці більш захисного плану, які можуть стримувати атаки суперника. Булеца виходив за рахунку 0:1, і нам було потрібно підсилення. І вибір стартового складу диктувався тим, що проти такої потужної команди нам потрібно було випускати гравців, які добре відбирають м’яч, добре грають в обороні, є швидкими. Адже ми розуміли, що більшість часу проводитимемо на власній половині. Ми випустили другого форварда, але, на жаль, одразу пропустили гол. Не вийшло створити якийсь тиск.

— Ваш колега сказав, що ваша команда змушувала вінгерів його команди звужуватись, сідати ближче до середини поля. Чи ставили ви задачу розтягнути суперника?

— Був такий план. Це один з виходів м’яча з оборони. Ми бачили, як грає суперник, що він активно накриває двійкою – Мораєсом та сьогодні Тайсоном. І наше завдання було зробити позиції крайніх захисників максимально високими, аби на них реагували Коноплянка та Марлос. А потім, або використовуючи довгі передачі, або розігруючи через Кравченка, просуватись далі. Іноді це виходило, іноді ні. Рівень пресингу та тиску на нас, зрозуміло, не можна порівняти з іншими командами. Не завжди виходило, був і брак з боку центральних захисників. Такий план був, і він працював. Ми достатньо часу проводили на половині поля суперника. Є в нас проблеми у фінальній третині, ми не можемо там розпорядитися м’ячем, погано ведемо боротьбу один в один, якщо навіть м’яч у нас, тому тут є проблема.

— На установці на гру ви давали вказівку грати персонально у захисті чи надавали перевагу зонній грі?

— Ні, ми не ставили задачу опікувати персонально. Ми грали у зонах, насичували центральну частину поля.

Следующим матчем СК будет закрывать первый круг первого этапа чемпионата. Эту игру днепряне проведут в гостях против «Мариуполя» 20-го октября.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте