Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
11:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

СК «Днепр-1» сыграл боевую ничью с луганской «Зарей»

СК «Днепр-1» сыграл боевую ничью с луганской «Зарей»

Паузу в чемпионате (связанную с играми сборной) днепряне заполнили товарищеским матчем с «Зарей».

Напомним, что две недели назад днепряне дома уступили «Заре» 1:4. Вчерашний поединок на «Днепр-Арене» стал интересным и боевым, прошел при доминировании хозяев поля и завершился 2:2.

О его подробностях официальный сайт СК «Днепр-1» сообщает следующее:

«Дніпро-1»: 31 Кліщук (33.Юрчук,46), 30.Гуйе, 15.Логінов (кап) (97.Романюк,46), 11.Шаповал, 71.Лопирьонок, 69.Вакулко (3. Кірєєв,81) 25. Когут (99.Бєляєв,46), 18. Сніжко (21.Загальський,46), 7.Коркішко (14. Ярмолюк, 81), 19.Кобахідзе (91. Сабатіні,69), 23.Кузін (77.Чичиков,46).

Головний тренер: Дмитро Михайленко

«Зоря»: 30.Шевченко (23.Васіль,46), 15.Вернидуб, 16. Абу Ханна, 18.Тимчик (4.Чайковський,66), 14.Михайличенко (9,Лазіо,46), 99.Арвеладзе (76.Шалфеєв,74) 8. Юрченко (96.Мільченко,74), 10. Хомченовський, 3.Будківський (22.Кабаєв,46), 7.Кочергін (19. Луньов,46), 28.Громов (90.Майборода,66).

Головний тренер: Віктор Скрипник

Голи: Когут (22), Громов (26), Коркішко (55), Хомченовський (57). На 22-й хвилині Когут не реалізував пенальті (воротар).

Попередження: Вернидуб (30).

Тільки два тижні тому команди зустрічались в офіційному матчі чемпіонату УПЛ, і ось нове побачення спортклубівців і луганчан на «Дніпро-Арені», цього разу у контрольному поєдинку. Не дивлячись на відсутність збірників, в складах обох команд були чимало виконавців, які приймали участь у грі, що закінчилася з рахунком 4:1 на користь «Зорі» — у господарів Гуйе, Шаповал, Лопирьонок, Когут, Сніжко і автор голу Коркішко, а у луганчан таких гравців було одразу вісім, до яких додалися Арвеладзе, Будківський і Громов. Також зазначимо, що у складі дніпрян участь у грі не приймали Сафронов, Куліш, Кравченко і Польовий, проте в запасі опинився Чичиков, який пропустив через травму кілька тижнів.

Початок гри був за гостями, які більше тримали м’яч і володіли територіальною перевагою. Щоправда, по справжньому у луганчан до середини тайму був лише один гольовий момент, коли Громов бив головою з лінії воротарського майданчику, замикаючи навіс з лівого флангу Михайличенка, але м’яч пройшов над поперечиною. Був ще удар Хомченовського з кута штрафного майданчику, але дуже неточний. У дніпрян фактично перша спроба завдати удар закінчилася призначеним Віталієм Романовим пенальті – захисник гостей перервав рукою постріл Когута. Сам Когут підійшов виконувати 11-метровий удар, але переграти з першої спроби Ігорю голкіпера «Зорі» не вдалося, і тільки після добивання м’яч опинився у сітці.

Проте господарі вели у рахунку недовго. За 5 хвилин дніпряни подавали кутовий, який закінчився тим, що м’яч відскочив до Громова, а той пройшовши до середини поля побачив, що Кліщук вийшов далеко з воріт і вирішив завдати удар прямо з центрального кола, забивши гол-красень – 1:1. За хвилину здалося, що гості знову зіграли рукою у власному штрафному майданчику, але цього разу арбітр пенальті не призначив. Взагалі заключні 15 хвилин тайму пройшли більш-менш за рівною гри. У «Зорі» той же Громов знову бив здалеку, але тепер Кліщук зіграв надійно, а у дніпрян запам’яталася контратака, під час якої Кузін ледве не випередив Шевченка після гострого прострілу Шаповала. Ще був сольний прохід Когута, який переграв одразу кількох суперників і його зупинили тільки з фолом неподалік штрафного майданчику, але удар Коркішка зі стандарту був значно вище поперечини.

У перерві команди провели чисельні заміни. Господарі змінили голкіпера, Логінова, який отримав пошкодження, двох центральних півзахисників, а крім того напад, куди змістився Коркішко, а його позицію зайняв Чичиков. Саме Коркішко і вивів дніпрян знову вперед, відзначивсь у воротах «Зорі», як і два тижні тому. До голу призвів стандарту виконанні Загальського, і атака другим темпом, в результаті якої Вакулко вивів Коркішка на порожні ворота. Але, як і у першому таймі, господарі не довго вели рахунку – партнери вивели на побачення із Юрчуком Хомченовського, який спокійно пробив у дальній кут -2:2.

Луганчани продовжили більше володіти м’ячем, у той час, як спортклубівці намагалися використати контратаки. Останні хвилини матчу пройшли у супроводі атак луганчан, але спортклубівці більше помилок у захисті не припускалися, і зуміли відстояти нічию у контрольному матчі з одним з лідерів чемпіонату.

После матча главный тренер днепрян Дмитрий Михайленко отметил, прежде всего, надежную игру в обороне:

— Із «Зорею» ми вже провели четвертий матч менше ніж за пів року, і сьогодні вийшла найбільш змістовна гра з нашого боку. Сьогодні ми не дозволили супернику багато створити моментів біля власних воріт і добре захищалися. Не знаю, з чим саме це пов’язано — наша психологія або не оптимальний склад суперника. Проте, дійсно, з нашого боку була хороша якість гри, і у першу чергу надійна гра в обороні, за виключенням пропущених м’ячів. Перший гол – це класне виконання, а другий гол – вже наша помилка.

— Хороша гра у захисті, і при цьому хочеться кращої гри в атаці.

— В атаці не думаю, що могло вийти краще. Адже у нас велика частина саме атакуючих гравців поїхали до збірної. На цьому короткому зборі, що тільки завершився, ми концентрувалися на грі в обороні, треба все ж таки докладати великих зусиль, щоб грати на нуль – це дуже важливий фактор для того, щоб набирати очки. У найближчих матчах головним буде не пропустити.

— Сьогодні ви подивилися на гру деяких дублерів. Що можете про них сказати, і чому вони поки що не можуть пробитися до основного складу?

— Тому що у них немає досвіду і вони слабші за конкурентів. Тільки через цю причину вони не можуть пробитися до першої команди. У нас і так молода команда, тому ми зараз точно не будемо штучно вводити гравців без досвіду.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте