Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 19 апреля 2024
08:48

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Пять поражений, один гол – итоги первого зимнего сбора СК «Днепр-1»

Пять поражений, один гол – итоги первого зимнего сбора СК «Днепр-1»

В завершающих матчах первого сбора днепряне уступили «Аустрии» (0:3) и чешской «Сигме» (0:1).

И хотя серия поражений на первом зимнем сборе – не повод для паники, оптимизма она не прибавляет…

Сначала СК крупно проиграл самому титулованному сопернику на этих сборах, венской «Аустрии».

Об этом матче официальный сайт СК «Днепр-1» сообщает следующее:

«СК «Дніпро-1» — «Аустрія» (Відень, Австрія) 0:3 (0:1)

СК «Дніпро-1»: 33. Валерій Юрчук (31.Андрій Кліщук,60) , 8. Володимир Польовий (11. Владислав Шаповал,46) , 15. Сергій Логінов (71. Максим Лопирьонок,46, 99. Олександр Бєляєв,66) , 30. Папа Гуйє (9. Олександр Сваток,46) , 93. Володимир Адамюк (77. Олексій Чичиков,60), 44. Арсеній Батагов (4. Сергій Кравченко), 18. Олександр Сніжко (3.Франсіско Ді Франко,46), 25. Ігор Когут (69. Юрій Вакулко,46), 29. Олександр Назаренко (7. Дмитро Коркішко,46), 19. Лукас Тейлор (10. Сергій Булеца,46), 23. Олексій Хобленко (87. Владислав Супряга,46).

Вилучення: Лопирьонок (63, друга жовта картка).

Голи: Едомвонджі (34), Грюнвальд (59, з пенальті), Саркарія (80).

Стартовий склад дніпрян на матч проти «Аустрії» дуже нагадав той, який тренерський штаб дніпрян виставляв на перший спаринг збору проти ТСК, але з чотирма відмінностями: у центрі захисту замість Сватка вийшов Гуйе, зліва з`явився Польовий, а не Шаповал, а в середній лінії місця Ді Франко і Булеци зайняли Сніжко і Назаренко. Зазначимо повернення до складу і Адамюка, який пропустив два попередніх спаринги через застуду.

Австрійці розпочали активно і вже на 2-й хвилині Прокоп завдавав удар метрів з 15-ти, після чого м’яч пролетів над поперечиною. Австрійці продовжували більше використовувати навіси і після одного з них (був штрафний неподалік кута поля) Мадль з лінії воротарського майданчику пробив головою над поперечиною, а ще за кілька хвилин Едомвонджі у контратаці пробив вище воріт. Перший влучний удар у грі завдав Когут на 28-й хвилині, коли головою спрямовував м’яч у ворота суперника після навісу зі штрафного Назаренка, але голкіпер «Аустрії» зіграв надійно. А от перша влучна спроба австрійців стала результативною – Едомвонджі замкнув головою навіс з лівого флангу і вивів австрійців вперед.

Після перерви тренерський штаб дніпрян практично повністю оновив склад, залишивши тільки на останній межі Юрчука, а на правому фланзі захисту Адамюка. Дніпряни намагалися активно грати на чужій половині поля, пресингуючи суперника, але пропустили контратаку, під час якої Лопирьонок завалив у власному штрафному майданчику Едомвонджі, і капітан австрійців Грюнвальд таки зумів переграти з 11-метрової позначки Юрчука, хоча голкіпер дніпрян і зачепив м’яч. А ще за чотири хвилини Лопирьонок побачив перед собою другу жовту картку і змушений був залишити поле.

Після другого пропущеного голу дніпряни намагалися якось переломити хід поєдинку. Кілька разів вдавалося непогано розігрувати м’яч, але все це було перед штрафним майданчиком суперника без особливої загрози воротам. Не принесли успіху дніпрянам і стандарти. З іншого боку, австрійці провели ще одну результативну контратаку (хоча, з боку здалося, що там був офсайд, на який не відреагував лайнсмен) — це Саркарія замкнув передачу Едомвонджі, зафіксувавши остаточний рахунок гри 3:0 на користь «Аустрії».

В заключительном матче сборов «Днепр-1» опять-таки всухую уступил чешской «Сигме», о чем сайт клуба рассказывает следующее:

«СК «Дніпро-1» — «Сігма» (Оломоуц, Чехія) 0:1 (0:1)

СК «Дніпро-1»:31. Андрій Кліщук (33. Валерій Юрчук,61), 93. Володимир Адамюк (77.Олексій Чичиков,61), 9. Олександр Сваток (71. Максим Лопирьонок,61), 15. Сергій Логінов (кап) (30. Папа Гуйе,46), 11. Владислав Шаповал, 44. Арсеній Батагов (4. Сергій Кравченко,46), 7. Дмитро Коркішко (19.Лукас Тейлор,61), 25. Ігор Когут (69. Юрій Вакулко,46), 3. Франсіско Ді Франко (18. Олександр Сніжко,61), 10. Сергій Булеца (29. Олександр Назаренко,46), 23. Олексій Хобленко (99. Олександр Бєляєв,71).

Гол: Фалта (23)

У порівнянні з позавчорашнім матчем проти «Аустрії» стартовий склад дніпрян змінився більш, ніж на половину. Місце на останній межі тепер одразу зайняв Кліщук, в центрі захисту пару Логінову склав не Гуйе, а Сваток, у той час, як зліва в обороні Шаповал замінив Польового. Змінилася і трійка півзахисників – замість Сніжка, Назаренка і Тейлора на поле вийшли Ді Франко, Коркішко і Булеца.

У стартові хвилини гри дніпряни одразу позначили свою перевагу, як у триманні м’яча, так і у гостроті. Перший небезпечний момент біля воріт «Сігми» спортклубівці створили на 7-й хвилині, коли після хорошої комбінації Булеца влучив у захисника знаходячись практично на лінії воротарського майданчику. Невдовзі той же Булеца підступно виконав штрафний удар з гострого кута. і знову захисник чеської команди вибив м’яч буквально з лінії воріт.

Тільки після цього чехи провели першу гостру атаку, в результаті якої Кліщуку вдалося перервати непростий удар-простріл Заграднічека. А далі був роковий штрафний удар – Фалта виконав його так, що м’яч зачепив стінку і дезорієнтувавши Кліщука, влетів у сітку. Так, маючи за ходом матчу достатню ігрову перевагу, спортклубівці знову на цих зборах опинилися у ролі команди, якій доводиться відіграватися. Друга половина першого тайму пройшла у рівній грі, і за цей час на дві команди було завдано лише один удар по воротах — незадовго до перерви Булеца зі штрафного перевірив пильність голкіпера з далекої відстані.

У перерві тренерський штаб дніпрян не став даватися до кардинальних перемін у складі, змінивши тільки квартет виконавців, випустивши по позиціях Гуйе, Кравченка, Вакулка і Назаренка. Саме останній, в день свого 20-річчя, змусив діставати м’яч з сітки воріт голкіпера суперника, реалізувавши вихід сам на сам після пасу Адамюка, але лайнсмен в цьому епізоді зафіксував офсайд. За 15 хвилин до фінального свистку дніпряни мали чудовий шанс відновити рівновагу, коли Вакулко розрізною передачу кинув у прорив Назаренка, але ювіляр, вийшовши сам на сам із голкіпером, пробив вище воріт. Був хороший момент і у чехів, коли Юніс не влучив у ворота з близької відстані, головою замикаючі навіс зі штрафного.

В кінці гри дніпряни пішли вперед вже великими силами, подовгу тримаючи м’яч неподалік штрафного майданчику суперників, заробили кілька перспективних стандартів, але завдати заключного влучного удару ніяк не вдавалося, а на останній хвилині гри захисники «Сігми» двічі блокували постріли в межах штрафного майданчику від Назаренка і Кравченка. У підсумку гра так і закінчилася мінімальною поразкою дніпрян».

Главный тренер СК Дмитрий Михайленко в интервью сайту спортклуба так подвел итог сборам:

— Поки є лише шматочки гри. Якщо казати суто про сьогоднішню гру, нібито не давали супернику багато моментів, але й самі не могли створити небезпеку біля чужих воріт. Наша основна проблема – треба покращити гру в атаці. Поки ми мало загрожуємо воротам. Треба зробити гру більш вертикальною, більше націлювати гравців атаки на відкривання у просторі за спинами захисників.

— Наскільки ви задоволені тим, як новачки за цей час вписалися у гру команди?

— Звичайно, потрібен час. Хтось краще, хтось гірше. Дехто пропустив тривалий час, а інші швидше набирають форму. Адамюк, зокрема, випав не невеликий період через хворобу. Ми ще не награвали склад, просто дивилися різні зв’язки, сполучення, давали можливість комусь зіграти свої 5 хвилин, а комусь – 60. Склад будемо награвати на другому зборі.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Нищий  (03.02.20 17:45): Зато как вся команда отдохнула на каникулах! Ответить | С цитатой
Евгений  (03.02.20 17:18): Как только вернётся Днепр, все наладится у нас! Михайленко, мы тебя помним, отличный игрок был, а тот состав на родном Метеоре-Русол, Ротань, Назаренко,Езерский, Медин, Шелаев,Рыкун, Максимку,талантливый плакса-кровопийца Венглинский. Ответить | С цитатой
Ого!  (03.02.20 16:57): Зато как отдохнули, с оттягом! С подробными отчетами, фото, впечатлениями! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Мешканці Новокодацького району Дніпра активно долучилися до суботника на «Безіменній висоті» (11)

•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (11)

•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (11)

•  На Фестивальному причалі у Дніпрі відбувся автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною» (9)

•  На Дніпропетровщині чоловіка спершу засудили до довічного за вбивство матері та бабусі, а потім присудили 3 млн гривень компенсації за душевні страждання (8)

•  У Дніпрі зник екскурсійний ретро-трамвай – у чому причина? (7)

•  У Дніпрі відзначають День космонавтики (7)

•  Збитки на понад 7 млн грн: у заповіднику на Дніпропетровщині квадроциклами пошкодили унікальні піщані бархани (7)

•  У Дніпро повертається стародавня мумія! (5)

•  У 6 закладах Дніпропетровщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте