Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
08:04

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Как в Днепре проводят санобработку городского транспорта?

Как в Днепре проводят санобработку городского транспорта?

Ежедневно 250 единиц городского транспорта, выходящие на маршруты, по несколько раз проходят тщательную дезинфекцию.

К счастью, транспорт в Днепре в «карантинном режиме» продолжает стабильно работать. Схлынул и ажиотаж со спецпропусками.

О последних новостях в транспортном вопросе рассказал на своей странице в Фейсбуке заведующий сектором контроля и мониторинга Департамента транспорта горсовета Днепра Иван Васючков:

«Щодня на спеціальні маршрути міста виходить понад 250 транспортних засобів, що забезпечують перевезення працівників критично важливої інфраструктури. Трамваї, тролейбуси, автобуси, перевезення в яких здійснюється на підставі спеціальних квитків. Ці квитки отримали вже більше 124 тисяч осіб з понад 2,5 тисяч організацій різних форм власності.

Безпека перевезень - найважливіший фактор під час карантинних заходів. Саме тому всі ці транспортні засоби обробляються спеціальними дізенфікуючими розчинами тричі кожного дня. Двічі обробка проводиться у міжпіковий час, після чого салон провітрюють протягом 15 хвилин.

Ще один раз санітарна обробка проводиться перед виїздом транспорту на маршрут, або після його повернення з маршруту ввечері, щоб вже зранку приступити до перевезення містян.

Обробка проводиться за допомогою 0,5% розчину Амілокс Плюс, витрати якого складають приблизно 200 мл на один транспортний засіб.

Кожного дня ми дезінфікуємо наш транспорт, для того щоб ви почували себе у безпеці».

Также Иван ответил на несколько самых актуальных вопросов, связанных с работой транспорта.

«Питання: Якщо ми зіпсували квиток, що робити?

Відповідь: Треба обміняти його в пункті видачи, який процюватиме цього тижня з 10 до 17 за адресою пр. Дмитра Яворницького 75, вхід справа від центрального входу. З собою мати лише зіпсований квиток.

Питання: У нас з`явились нові співробітники, як отримати квітки на них?

Відповідь: Треба написати заявку на отримання додаткових квитків на голову міської комісії з питань ТЕБ та НС, з обов`язковою приміткою "ДОДАТКОВО" на заявці, та принести її у поштову скриньку Дніпровської міської ради, за адресою Дмитра Яворницького, 75, 1й поверх.

Питання: Як дізнатись, що сталось з нашою заявкою?

Відповідь: Найшвидше це зробити у телеграмм-каналі Департаменту транспорту та транспортної інфраструктури - @DepTransDMR».

А еще Иван посоветовал, как лучше всего останавливать спецтранспорт:

- Найкраще зупиняти спеціальний транспорт на зупинці не просто рукою, а тримаючи в руці спеціальний квиток. Він має специфічний колір та його помітно водію.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Погонщик красного КТМ_а  (09.04.20 10:28): Как и при немцах. Нашивали желтую звезду, чтоб было отчетливо видно. Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте