Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
10:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі відбулась чергова ротація рятувальників до Чорнобильської зони

|«« «« »» »»|

Сьогодні, 17-го квітня відбулась ротація особового складу Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області, який задіяний до ліквідації пожежі в Київській області на території Чорнобильської зони.

Так, вже повернулася перша група пожежних, яка перебувала на ліквідації займання 2 доби. Хлопці успішно впоралися з покладеним на них завданням. І сьогодні щасливі, що зможуть відсвяткувати Великдень в колі родини та відпочити перед новими викликами.

Начальник Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області Андрій Кульбач особисто зустрів пожежних, які повернулися, подякував за службу та передав Великодні кулічі.

Також він очолив відбуття нової групи пожежних з території 8-го державного пожежно-рятувального загону. Змінити своїх колег до Чорнобильської зони поїхали вогнеборці Криворізької оперативної зони.

Це пожежні з міст Кривий Ріг та Криворізького району, Жовті Води, Софіївського, П'ятихатського та Широківського районів – загалом 31 рятувальник. Очолить групу - начальник оперативно-координаційного центру Олег Кушнірук.

Рятувальники не засмучуються, що зустрінуть свята не вдома, адже дуже хочуть допомогти скоріше приборкати полум'я та наслідки людської недбалості.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті