Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
08:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Майже 100 мішків сміття. У Дніпрі містяни самі прибрали стихійне звалище

Майже 100 мішків сміття. У Дніпрі містяни самі прибрали стихійне звалище

У Дніпрі, поблизу проспекту Мазепи, містяни власноруч прибрали сміття у зеленій зоні.

Про це Суспільному розповіла Юлія Гуртова, яка ініціювала прибирання.

За її словами, у цьому районі довгий час було стихійне звалище – побутове сміття, пляшки з-під алкогольних напоїв, недопалки, сухі гілки. Люди зібрали та вивезли сміття, спиляли гілки сухих дерев та висадили нові. У майбутньому планують облаштувати на цьому місці паркову зону відпочинку, каже ініціаторка.

"Тут минуло моє дитинство. Тут мешкають мої батьки, багато близьких. Тому хотілося, аби тут було чисто. Ми зібрали 32 мішки звичайного сміття і 62 мішки вивезли гілок. Ми все подробили, щоб не залишати за собою ще купу спиляних гілок. Я сподіваюсь, що тут буде чистий природний парк", – сказала ініціаторка.

Охочих долучитись до прибирання, каже вона, збирала через соцмережі. Відгукнулось два десятки людей.

«Дуже багато сміття було, всі перехожі вважають, що це нормально – кинути папірець, склянку, пляшку. Бо все одно ніхто не прибирає. Ми – небайдужі громадяни нашого міста. Ми любимо, коли все чисто, все гарно», – сказав Костянтин Золотов, який долучився до прибирання.

Далі люди хочуть повністю розчистити територію та висадити дерева. Сподіваються, що їхню ідею підтримають мешканці інших районів міст і так само приберуть у своїх зелених зонах.

Gorod.dp.ua на Facebook.


бугагага  (14.05.20 11:28): отплата коммуналки повысилась на 100грн, втихаря, так что молодцы, надо убирать самим. Совок непобедим. Відповісти | З цитатою
Вежливая муха  (13.05.20 22:01): Коммунальные службы не справляются со свинством.. нужно усилить наказание за ненадлежащее поведение и учредить премиальные для ответственных и небезразличных граждан, заявившем о таковом неподобии со стороны поросвина.. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті