Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 25 апреля 2024
20:34

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре продолжают озеленение сквера Героев-чернобыльцев

В Днепре продолжают озеленение сквера Героев-чернобыльцев

Этот сквер (являющийся составной частью сквера Героев за ДнепрОГА) продолжают озеленять редкими и интересными видами деревьев и кустарников.

О том, как идет это благоустройство, рассказали в Департаменте парков и рекреации горсовета Днепра:

«Минулого року у Сквері Героїв-чорнобильців працівники компанії "Реактор" (які супроводжують проект Work.ua) проявили ініціативу щодо поліпшення екологічного стану нашого міста!

На основі дендроплану, що входить до загального концепту реконструкції скверу Героїв-чорнобильців, який було розроблено Мэлор Назаров (Melor Nazarov), співробітники компанії "Реактор" провели перший етап з розвитку та благоустрою.

Видео об этом:

На тепершній час приємно відзначати, що завдяки догляду співробітників комунального підприємства "Дирекція територій і об'єктів рекреації" всі дерева прижились та розвиваються без ознак хвороб або пошкоджень шкідливими комахами.

Департамент парків та рекреації Дніпровської міської ради висловлює вдячність керівництву та всім співробітникам компанії "Реактор" за їх внесок у відновлення та озеленення нашого з вами скверу. Також дякуємо співробітникам комунального підприємства за догляд та сумлінну працю.

Разом робимо наше місто краще».

Видео о новых насаждениях:

Gorod.dp.ua на Facebook.


НАШЕ мiсто  (19.05.20 12:35): з19 травня 2016 р. називається ДНІПРО( і по-москальські ДНИПРО і латиною DNIPRO і на їдіш Дніпро) а не "днєппґ" як гнусаво тут дуркують марамої… Та й «днєпр» це не переклад назви НАШОГО міста а басяцький сленг 70х років. ГЕОГРАФІЧНІ НАЗВИ НЕ ПЕРЕКЛАДАЮТЬСЯ А ЛИШЕ транслітеруються. пс і НьюЙорк не "нофгарад" Ответить | С цитатой
Пассажир  (19.05.20 12:27): Что творится с журналистами, сквер возле Шевченковского райисполкома обозвать составной частью сквера Героев? Что не так с географией? Ответить | С цитатой
Йоран  (19.05.20 11:11): Цей сквер - по вул. Грушевського, трохи вище бувшого тупика 4 трамвая. А не біля ОДА. Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте