Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
19:37

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

СБУ підозрює комерційну структуру з Дніпра у фінансуванні сепаратизму

СБУ підозрює комерційну структуру з Дніпра у фінансуванні сепаратизму

Служба безпеки України розслідує обставини, щодо фінансування сепаратизму менеджментом однієї з комерційних структур Дніпра.

Оперативники спецслужби встановили, що протягом 2018 року комерсанти на замовлення місцевої влади розробили низку проектів землеустрою на території обласного центру на загальну суму понад 28 мільйонів гривень.

У межах кримінального провадження співробітники СБ України задокументували, що після отримання оплати за договором учасники схеми перерахували понад 7 мільйонів гривень на фіктивні підприємства. Серед них зареєстровані на осіб, причетних до сепаратистської діяльності, які постійно мешкають на тимчасово окупованій території АР Крим.

У ході обшуків правоохоронці вилучили документацію та інші докази, які підтверджують протиправну діяльність.

Тривають слідчі дії.

Документування протиправної діяльності здійснюється під процесуальним керівництвом прокуратури Дніпропетровської області.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Король  (23.07.20 18:35): Если бы сбу занялись монетизацию льгот и субсидий за коммуналку граждан Днепра то пришли бы в ужас. По льготам пожизненных это мрак вначале октября через ощадбанк на счёт льготниками бросают суммы даже не просчитывая по квадрате по киловатт по клубам по отношению к проценту льгот. Звоним в ощадбанк ответ сколько хотим столько и бросаем вам подачки.никто не привлек к ответственности осбб Надия д на донецком шоссе 144 за отказ открывать счёт с ощадбанком. Зачем прятать поступление льгот с бюджета и оплату жильцов. Неужели безготивкова форма оплаты льгот приносила государству такие потери бюджета. Да льготниками и субсидиантами выгодно получать наличкой все переплаты бюджета и тратить на свои нужды а не на коммуналку вот вам и потери коммунальщиками за услуги населению. Прекратите всякую монетизацию льгот. Поверте оплаты за коммуналку увеличатся. А при расследовании всех этих мошеннических монетизированых перечисления сбу будет в шоке. Відповісти | З цитатою
Доктор Хаус  (23.07.20 12:47): Это был ОТКАТ 7млн Відповісти | З цитатою
Свобода слова  (23.07.20 07:15): О каком сепаратизме речь? Мы в еврейско-фашистской окуппации. Вопрос, а кому вы все эти годы служите? Эту страну спасёт полная десионизация Відповісти | З цитатою
Ч  (23.07.20 01:53): В чём состав преступления? Фиктивное предпринимательство? Или НЕ ЗАНИМАЛИСЬ сепаратизмом - разделением граждан и компаний на свой/чужой? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Блдь  (22.07.20 20:25): Местная власть заказала в своих коммерсантов отмыть бабло!
Правильно?
Или не так?
Відповісти | З цитатою
Не "патриот" - не идиот  (22.07.20 17:41): Так и не понял, какая связь с сепаратизмом. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті