Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
03:15

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Музей історії Дніпра пропонує городянам зберегти свою сімейну історію і стати частиною Музею

Музей історії Дніпра пропонує городянам зберегти свою сімейну історію і стати частиною Музею
Иллюстративное фото.

Історія подібна до мозаїки, складеної із сотень-мільйонів людських життів. Від покоління до покоління, від батьків до дітей передаються родинні історії, легенди, імена давно забутих героїв. Так попри будь-які політичні примхи продовжує жити пам’ять про давні часи.

Без претензій на об’єктивність ці історії формують нашу ідентичність, уявлення про те ким ми є. Музей історії Дніпра, що вже скоро відкриє для гостей свої експозиційні зали, оголошує про початок поєкту «Моя історія – історія мого міста», що буде тривати з 28 липня по 28 жовтня.

Що ж саме це за проєкт? Його мета – зберегти пам'ять про минуле. Ми запрошуємо усіх зацікавлених – тих хто пам’ятає яким було наше місто 40 – 50 – 60 чи навіть більше років тому розповісти про життя вашої родини у місті Дніпро / Дніпропетровськ, а можливо і Катеринослав. Ким були ваші батьки, бабусі і дідусі? Які міські легенди передаються у вашій родині від покоління до покоління? Що найбільше ви полюбляєте у нашому місті? Які знакові події з історії Дніпропетровська-Дніпра ви пам’ятаєте та про багато іншого.

У формі мемуарів, або невеликих есе Ви можете зберегти ці історії разом із Музеєм історії Дніпра Усі учасники обов’язково будуть відзначені винагородами від Музею історії Дніпра. Автори найяскравіших робіт зможуть у числі перших вже восени цього року відвідати експозицію Музею історії Дніпра або отримати спеціальний лімітований абонемент для відвідування музею у подальшому.

Проект «Моя історія – історія мого міста» – це можливість зберегти свою родинну історію та стати частино МІД.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Pnh  (03.08.20 12:33): А не пошли бы вы pnh hitrozhopie! Відповісти | З цитатою
LOKI  (03.08.20 12:17): "и стать частью Музея", это как, пополнить коллекцию бабочек? Відповісти | З цитатою
Яворницкий  (03.08.20 11:43): я нес из своего дома и еще по окрестностям собирал, обьезжая их. Відповісти | З цитатою
"... это возможность  (03.08.20 11:41): сохранить свою семейную историю и стать частью Музея. сохранить свою семейную историю и стать частью Музея. "
На то она и семейная, чтобы в семье и храниться.
Відповісти | З цитатою
а директор музея и его  (03.08.20 11:38): сотрудники уже принесли из дома все ценные вещи как пример для остальных горожан. камеи, золото, французские духи как на картинке. так душевно, по-екатеринославски. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті