Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 12 травня 2024
13:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Днепропетровщине ликвидировали подпольный цех по изготовлению «элитной» ликеро-водочной продукции

На Днепропетровщине ликвидировали подпольный цех по изготовлению «элитной» ликеро-водочной продукции
Співробітники податкової міліції ГУ ДФС Дніпропетровської і Полтавської областей спільними зусиллями припинили незаконну діяльність підпільного цеху з виготовлення Елітної лікеро-горілчаної продукції. До Фіскальної служби надійшло повідомлення від громадянина, щодо незаконної торгівлі «сурогатом» в мережі «інтернет». Розкручуючи ланцюг податківці встановили місця з яких здійснювалась відправка товару, й причетних осіб які, в свою чергу, вивели на ймовірне місцезнаходження підпільного цеху. Встановили що протиправну діяльність організував мешканець міста Кривого Рогу, який раніше уже мав проблеми із законом. В орендованому складському приміщенні, на заводських територіях промислової зони міста Кривого Рогу, подалі від сторонніх глаз, він розташував свій підпільний цех. З спирту, харчових домішок та різноманітних ароматизаторів, шляхом звичайного змішування й виготовлялась так звана елітна алкогольна продукція. А для ще більшої схожості на відомі світові бренди, використовували спеціально виготовлені картонні коробки. Продукція згодом розповсюджувалася серед постійних клієнтів ділка, а також через інтернет з використанням поштових сервісів для відправлення замовлень. Основна мета податкової міліції є захищення інтересів легального бізнесу та сприяння створенню справедливих ринкових умов для законослухняних представників ринку алкогольної продукції, тож з проявами фальсифікату потрібно безжалісно боротися. Силами двох підрозділів податкової міліції проведено санкціоновані обшуки за місцем розташування підпільного цеху, місцями мешкання організаторів та у поштових відділеннях. Як результат виявили повний цикл виготовлення та збуту сурогату, а це готова продукція, спирт, інгредієнти, барвники та обладнання. Більш того, в ході проведення обшуків встановлено ще одну адресу, яку обшукали вже наступного дня. Це виявився склад, на якому додатково було вилучено понад 20 тонн спирту невідомого походження. Одже загалом з незаконного обігу вилучено ТМЦ на загальну суму 5,2млн. грн. Відібрані зразки для проведення подальшої експертизи. Вся вилучена продукція вивезена на відповідальне збереження до закінчення слідства.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Полицейский  (01.10.20 12:57): Напоминаю. С 1 октября водители, которые движутся на автомобилях вне населенных пунктов должны включать ходовые огни или ближний свет фар. Безопасность водители, в ваших руках. Відповісти | З цитатою
Ye  (01.10.20 12:49): а вискарь где? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
МОСТ  (01.10.20 11:54): да и финляндия тоже гадость редкосная Відповісти | З цитатою
это с каких пор  (01.10.20 11:12): это дерьмо, под названием Метакса, стало элитным? Может для КР это и элитное пойло, а так, даже оригинал редкая гадость. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті