Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
21:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Шпажист з Дніпра Нікішин – про поразку в 1-му раунді Олімпіади-2020

Шпажист з Дніпра Нікішин – про поразку в 1-му раунді Олімпіади-2020

Чемпіон світу-2015 прокоментував виліт з Олімпіади.

Український фехтувальник Богдан Нікішин вибув із боротьби за медалі в першому раунді Олімпійських ігор-2020. Він мінімально програв китайцю Лань Мінхао 12:13.

41-річний Нікішин – один із найдосвідченіших фехтувальників Токіо-2020. Для нього ці Ігри стали четвертими в кар'єрі. На минулій Олімпіаді-2016 у Ріо Нікішин дійшов до 1/8 фіналу й у підсумку посів десяте місце.

Нікішин був прапороносцем збірної України на відкритті Олімпіади-2020 у парі з олімпійською чемпіонкою з кульової стрільби Оленою Костевич, яка також не змогла завоювати медаль на старті Ігор у Токіо.

Нікішин наголосив, що зустрічався не проти найсильнішого суперника. І тепер, після вильоту, розраховує на успіх команди шпажистів.

Про поразку в першій сутичці

"Настрій був хороший, суперник – також не сказав би... що сильний. Звісно, слабких тут немає. Перша половина бою складалася нормально, але він зі своїм тренером переналаштувався. Почав робити речі, які я бачив і мав використати, щоб закінчити бій. Але не склалося".

"Він робив усе настільки добре, що я реагував на кожну його фальшиву дію. Що сказати – чесний бій, який я програв, а він – переміг. Мені лише залишається готуватися до командних змагань".

Про майбутні виступи чоловічої команди у фехтуванні

"Це не буде важко. Я нормально, по-філософськи, ставлюся до цього. Це спорт. Тут можна виграти чи програти. Сподіваюся, нам пощастить більше 30 [липня]. Зрозуміло, всі хочуть виступити краще, аніж у Ріо у 2016 році. Перед особистими виступами у всіх був нормальний настрій. У будь-якому випадку особисті змагання рано чи пізно закінчаться, і тоді будемо готуватися й безпосередньо налаштовуватися на командні бої".

Про вплив коронавірусних обмежень на виступи

"Складно, що немає вболівальників, карантинні правила, маски ці. Складно, що ти обмежений у всьому й нікуди вийти не можеш. Але це ніяк не впливає на те, як виступаєш на доріжці. Усі в рівних умовах, і свої задачі треба виконувати на доріжці".

Що відомо

На тій же стадії, що й Нікішин, змагання в Токіо завершив інший український шпажист – Роман Свічкар. Він поступився швейцарцю Максу Хайцнеру (11:15), якого в наступному бої обіграв українець Ігор Рейзлін, який в підсумку завоював бронзову медаль.

Що далі

Нікішин разом із іншими шпажистами ще побореться за медалі Токіо-2020 у командному турнірі, що відбудеться 30 липня. У першому раунді збірна фехтуватиме проти Китаю.

Gorod.dp.ua на Facebook.


>>  (26.07.21 09:46): "Никишин вместе с другими шпажистами еще поборется за медали Токио-2020 в командном турнире, который состоится 30 июля"

Прошлогодние новости, что ли? )
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті