Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
06:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Паралімпійці Дніпропетровщини отримали державні нагороди

Паралімпійці Дніпропетровщини отримали державні нагороди

10 спортсменів, 16 тренерів та спеціалістів паралімпійської збірної України із Дніпропетровщини нагородили державними відзнаками.

Відповідний Указ підприсав Президент України Володимир Зеленський. Про це повідомили в ОДА.

Серед нагород – ордени «За заслуги», «За мужність», «За працю і звитягу», ордени княгині Ольги.

«Паралімпійці Дніпропетровщини показали в Токіо блискучий результат. Імена спортсменів назавжди залишаться в золотому спортивному фонді нашої області. Пишаємося!», – сказав начальник управління молоді і спорту Дніпропетровської ОДА Олександр Пшеничников.
Серед нагороджених із Дніпропетровщини – шеф місії національної паралімпійської збірної України Олена Зайцева. Вона поділилася: ці ігри для неї були сьомі, але найважчі.

«Паралімпійські ігри завжди сповнені палітрою яскравих почуттів і емоцій. Патріотизму, ейфорії від перемог і розчарувань від поразок. Ці ігри були складні. Ковідні обмеження, постійний контроль за переміщенням спортсменів далися в знаки. Але Україна зайняла 6 місце в загальному заліку. І це – перемога»,– підкреслила Олена Зайцева.
Цьогоріч спортсмени Дніпропетровщини здобули 18 нагород на Паралімпіаді в Токіо: 5 золотих, 8 срібних і 5 бронзових медалей. Установили три рекорди світу і Європи. Найрезультативнішими виявилися пловці та легкоатлети, дехто виборов по кілька нагород.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті