Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
09:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На об’їзній Дніпра вже виконали понад 70% робіт

|«« «« »» »»|

У розпалі – зведення Південного обходу Дніпра. Дорожники працюють цілодобово та вже виконали понад 70% запланованих робіт. Із ходом будівництва нового автошляху ознайомився перший заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Володимир Орлов.

«Цьогоріч на автошляхах області кипить робота. Ремонтуються національні траси і місцеві дороги. Серед головних проєктів – будівництво Південного обходу Дніпра, або об’їзної. На його втілення вже багато років чекають водії і просто мешканці області», – сказав Володимир Орлов.

Дніпро – одне з небагатьох великих міст, яке не мало об’їзного автошляху, додав Володимир Орлов. Цьогоріч за програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» зводять 7 км нової дороги.

«Об’їзна з’єднає запорізьку трасу з Південним мостом. Вона розвантажить місто від транзитного транспорту. А отже – зменшаться шкідливі викиди, затори та кількість ДТП. Фури не руйнуватимуть міські дороги», – зазначив начальник Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області Олександр Коломійцев.

На автошляху вже виконали понад 70% запланованих робіт. Звели три шляхопроводи та гофротунель для проїзду сільськогосподарської техніки. На під’їзді до аеропорту побудували дворівневу транспортну розв’язку.

«На об’їзній працюють 200 людей та 150 одиниць техніки. Роботи – у режимі нон-стоп, у дві зміни», – розповів начальник ділянки Сергій Устименко.

Нині тривають роботи на різних ділянках Південного обходу. Підрядники міняють комунікації, облаштовують лінії електропередач, земляне полотно, основу та нижні шари дорожнього полотна.

«Об’їзна місту потрібна. Дуже добре, що її будують. В Дніпрі за останні роки трапилось дуже багато ДТП саме за участі вантажівок. Нова дорога знизить ризик таких аварій, бо фури будуть направлені повз місто», – сказав водій Сергій Синчишин.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Мордехай Хаифа  (02.10.21 17:05): Видно что Зеленский действительно любит делать дороги:-) Відповісти | З цитатою
Спасибо  (02.10.21 11:08): Простое человеческое спасибо сторителям!!! Відповісти | З цитатою
из Днепропетровска  (01.10.21 19:31): Теперь будут аварии на съездах будут похлеще, чем на Яснополянской. Как обычно все через одно место, сначала на новой трассе на Решетиловку, теперь здесь Відповісти | З цитатою
Хорошо,  (01.10.21 17:28): допустим, транспорт свернул с Запорожского шоссе на Южный мост. Куда ему деваться после моста? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
...мх  (01.10.21 17:12): В 2011 за полгода 18 км Южного обхода с нуля построили. И обошлось это всего в 760 млн, хотя заявляли о 810 млн. Но тогда развязку возле Сурско-Литовского не сделали полноценной. И это за 95 млн $! 2 развязки, 4 путепровода, мостик через Суру, а в Киеве один Шулявский путепровод уже в 80 млн $ обошёлся!
Тут на 2013 готовность этой части Южного обхода была не менее 40%, дорога уже была, но просто покрытая щебёнкой и без путепроводов.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 3
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті