Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
00:03

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Пошкодив вікно автомобіля — патрульні виявили зловмисника та нетверезу водійку

Пошкодив вікно автомобіля — патрульні виявили зловмисника та нетверезу водійку

27 листопада, близько опівночі, спецлінії 102 зателефонував водій автомобіля Mercedes і повідомив, що щойно невідомий чоловік розбив скло у його авто та поїхав геть на автомобілі Toyota Rav 4.

Патрульні прибули на виклик та спілкувалися із заявником. Той розповів, що рухався по вулиці Шмідта, коли його підрізав автомобіль Toyota Rav 4. Коли потерпілий зробив зауваження, з Toyota вийшов невідомий чоловік, пляшкою розбив праве заднє скло кермувальнику Mercedes і потім поїхав в невідомому напрямку. Заявник надав прикмети транспортного засобу, на якому поїхали хулігани, і згодом патрульні виявили його на вулиці Тітова.

За кермом перебувала 31-річна жінка. В салоні були двоє пасажирів-чоловіків. Один із них, за словами потерпілого, розбив скло на автомобілі. Під час спілкування з водійкою патрульні помітили в неї ознаки алкогольного сп'яніння і запропонували освідування. Громадянка погодилася. Результат приладу "Драгер" показав, що у крові кермувальниці 2,03 проміле алкоголю.

Під час складання протоколу нетвереза водійка запропонувала патрульним 500 гривень, аби ті не притягали її до відповідальності. Жінку попередили про кримінальну відповідальність за такі дії, але вона наполягала. Для фіксації факту пропозиції неправомірної вигоди поліцейські викликали слідчо-оперативну групу. А чоловіків запросили до відділку поліції, аби з'ясувати всі обставини хуліганських дій на дорозі.




Gorod.dp.ua на Facebook.


$  (29.11.21 10:39): Животное!!! Відповісти | З цитатою
4084  (29.11.21 10:37): Три макаки. Відповісти | З цитатою
Иван  (29.11.21 10:20): Зачем морды замыливать? Відповісти | З цитатою
Так  (29.11.21 10:11): Вот кто ханукию перевернул! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Проходящий  (29.11.21 08:45): Вот же жмотяра, водители "Жигулей" и то больше предлагают... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті