Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
07:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Канал «Дніпро – Західний Донбас» передали з державної у власність територіальних громад Дніпропетровської області

Канал «Дніпро – Західний Донбас» передали з державної у власність територіальних громад Дніпропетровської області

Законопроєкт №6060, який дозволить передати водоканал «Дніпро – Західний Донбас» з державної до спільної власності територіальних громад Дніпропетровської області, прийнято у другому читанні та в цілому.

Проєкт закону, який торік напрацювала Дніпропетровська обласна рада разом з депутатами Верховної Ради України, підтримали 260 народних обранців.

Після того, як підприємство перейде до спільної власності територіальних громад, обласна рада зможе займатися питанням реструктуризації боргів ДЗД, надавати фінансову підтримку водоканалу, проводити модернізацію його потужностей. Це означає, що поступово вирішиться проблема відключень близько 300 тисяч жителів Синельниківського та Павлоградського районів Дніпропетровщини від водопостачання.

Тепер Закон має підписати Президент України.

Gorod.dp.ua на Facebook.


1  (30.07.22 10:42): И в чем подвох. Быть доброжелатель на таких объектах это альтруизм. Наверное весь вопрос в том, что можно неслабо подзаработать на ремонтах и т.д. Это как дороги делать вкатал вниз энное колличество фантиков и никто не докажет ничего-) Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті