Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 01 мая 2024
02:50

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Железнодорожники хотят отдать электрички горсовету

Железнодорожники хотят отдать электрички горсовету
Руководство Укрзалізниці уверено, что тарифы на пригородные перевозки должна определять и дотировать за счет городских бюджетов местная власть.

Информация пресс-службы Укрзалізниці:

До організації приміських перевезень необхідно залучати місцеву владу та бізнес. Про це повідомив журналістам генеральний директор Укрзалізниці Михайло Костюк під час зустрічі 28 жовтня 2009 року в Києві.

За словами Михайла Костюка, Укрзалізниця пропонує суспільству переглянути своє ставлення до формату приміських перевезень, щоб знайти можливість розглядати тариф на них як окремий тариф від пасажирських перевезень. Звичайно, до цієї роботи слід залучати органи місцевого самоврядування та представити тариф на перевезення як елемент спільного розгляду, де місцева влада формує запит на перевезення, тариф і механізм компенсації, а залізниця здійснює сам процес перевезення. «Можливо, такий механізм буде цікавим і для українського бізнесу, тому що ми, з дозволу уряду, будемо готові після старту реформування створювати спільні підприємства з органами влади, бізнес-структурами для того, щоб залучити інвестиції в розвиток приміського сполучення», — зазначив головний залізничник країни.

При цьому він наголосив, що міжрегіональні пасажирські поїзди та поїзди дальнього слідування залишаться в управлінні Укрзалізниці з відповідним тарифним регулюванням.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте