Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
11:40

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Браконьєри наловили раків на 4 млн гривень

Браконьєри наловили раків на 4 млн гривень

30 серпня рибпатрульні Дніпропетровщини разом із кам'янськими поліцейськими затримали двох браконьєрів на Кам'янському водосховищі біля Верхньодніпровську.

Близько третьої ночі правоохоронці виявили двох чоловіків, які з човна ловили раків. Браконьєрам вдалося видобути 1170 екземплярів раків загальною вагою 28 кг. Збитки, завдані рибним запасам, становлять 3 898 440 грн.

На чоловіків склали протоколи про адміністративне правопорушення за ч.4 ст.85 КУпАП. Крім того, на місце події було викликано слідчо-оперативну групу Національної поліції. Наразі розглядається питання про відкриття кримінального провадження за ст. 249 Кримінального кодексу України (незаконні заняття рибним, звіриним або іншим водним видобувним промислом). Човен, сітки та незаконно видобуті раки вилучено до рішення суду.

Нагадаємо, що у зв'язку з линянням вилов раків заборонено до 30 вересня.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Гость  (30.08.22 15:43): Ну и в чем смысл такого правосудия ? Денег таких у них нет априори .Посадить их в тюрьму на шею налогоплательщикам ? Тоже не вариант .Так только содрать с них денег сколько у них есть на развитие коррупции за решение вопроса. Відповісти | З цитатою
Судья Дред  (30.08.22 15:27): Ну с лодкой и сетями понятно, А с раками что?? Где их хранить до решения суда? ))) Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті