Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
12:28

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Днепровский кузнец Талисман начинает новый проект

Днепровский кузнец Талисман начинает новый проект

Проект «Зерно Життя» известного днепровского скульптора и кузнеца Талисмана призван привлечь еще большее внимание мирового сообщества к войне в Украине.

Имя кузнеца Талисмана давно известно не только в Днепре и Украине, но и во многих странах мира. Напомним, что Талисман уже много лет занимается изготовлением прекрасных авторских скульптур из металла.  Он был одним из организаторов фестиваля мастеров художественной ковки «КовальФест», который с огромным успехом проходил в Днепре до войны.

Также этот мастер широко известен своей волонтерской работой и помощью нашим защитникам, о чем неоднократно рассказывал Городской сайт.

Сейчас Талисман начинает новый проект «Зерно Життя», который должен напомнить цивилизованному миру о длящейся восьмой месяц войне.

Об этом кузнец Талисман рассказал следующее:

«Привіт! Я Талісман - коваль та скульптор з України

До війни створював скульптури і арт об'єкти з металу, які об'єднували спільноти та надихали мільйони українців. Я займався організацією фестивалю KovalFest, який кожного року на день Захисника України збирав митців і жителів міста у спільному дійстві.

з 24 лютого всю свою енергію, сили, ресурси направив на допомогу супротиву. Моя команда вже 7 місяців закриває потреби захисників у металевих виробах з усієї України. Ми багато чого навчилися, згуртувалися. Я розробив свого першого ножа, який виготовив з броні ворожого гвинтокрила

Сьогодні радий повідомити Вам, що я запускаю свій мистецький проект "Зерно Життя".

Моя амбітна ціль - створити колекцію бронзових скульптур, які покликані підвищити рівень уваги міжнародної спільноти до українського сьогодення. Підвищити рівень уваги українців до важливості бути соборними, бути одним цілим у важкі часи. Ідея була підтримана Український культурний фонд, в рамках ЛОТ 5 «Стипендія на відновлення культурно-мистецької діяльності» для подолання викликів воєнного сьогодення.

Саме в часи найбільшої кризи мистецтво та культура є надважливими для української нації у подоланні страшних стресів війни. ДяКую за підтримку УКФ, моїм друзям.

Куємо перемогу РАЗОМ!».

Фото со страницы Кузнеца Талисмана.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте