Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
00:11

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Юні спортсмени області здобули 14 медалей на Чемпіонаті Європи з сумо

Юні спортсмени області здобули 14 медалей на Чемпіонаті Європи з сумо

Юні сумоїсти з Дніпропетровщини здобули на Чемпіонаті Європи 14 медалей. Він проходив в Естонії. Спортсмени змагалися у 3-х вікових групах: до 14, 16 і 18 років.

Про це повідомили в обласній військовій адміністрації.

«Чемпіонат Європи з сумо серед юнаків та дівчат проходив в естонському місті Раквере. У складі національної збірної було і 11 спортменів з Дніпропетровщини. Усі вони з міста Жовті Води. Наші хлопці та дівчата здобули 3 «золоті», 10 «бронзових» та 1 «срібну» медалі», – зазначив директор департаменту молоді і спорту Дніпропетровської ОВА.

Данило Лисенко та Маргарита Бєлкова допомогли збірній України здобути «золоті» медалі у командних заліках. Вони виступали у вікових групах до 14 та 18 років.

«Загалом у Маргарити на цьому чемпіонаті – три нагороди. У Данила – дві. Попереду у хлопців та дівчат із Дніпропетровщини – «дорослий» чемпіонат України. Він уже через місяць. Наші спортсмени віком від 16 до 18 років готуватимуться до змагань», – сказав старший тренер Дніпропетровської області з сумо Євген Шутенко.

Він додав: збірна України посіла 1 місце у командному заліку за кількістю медалей, здобутих спорсменами до 18 років. 3-тє місце – до 16 та 14 років.

Загалом до Чемпіонату Європи з сумо серед юнаків та дівчат долучилося понад 300 спортсменів. Вони представляли 12 країн.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті