Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
11:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

З Дніпра до Херсона доставили нову партію гуманітарного вантажу

З Дніпра до Херсона доставили нову партію гуманітарного вантажу

Партію цієї допомоги зібрали та привезли до героїчного міста Благодійний фонд «Помогаем» та священнослужитель Андрій Пінчук.

Міський сайт неодноразово розповідав про волонтерські та благодійні проекти священнослужителя із села Волоське Андрія Пінчука та Благодійного фонду «Помогаем», з яким він тісно співпрацює.

Не залишилися вони осторонь і проблем багатостраждального Херсона. Для його мешканців зібрано та доставлено велику партію гуманітарної допомоги. Ось що про це розповів отець Андрій:

«Чи могли ми не вирушити з БФ «Помагаєм» на допомогу до звільненого Херсону? Авжеж, ні.

Напочатку грудня шлях 5 наших автобусів лежав туди. Ми мали подолати 400 км, роздати 9 тонн допомоги й повернутися в той же день. Виїхали о 2 годині ночі. Було холодно. Обабіч дороги все, як завжди в деокупованих регіонах: руїни, руїни, руїни.

В Херсоні звучали вибухи, російські війська продовжували обстрілювати місто. Але люди чекали на нашу допомогу.

На момент нашого приїзду вони вже 2 тижні не мали світла й тепла. + 5 градусів було у їхніх домівках. Навколо зовсім мало магазинів, а в них – маленький вибір продуктів. Щойно звільнили Херсон – в районі відкрився АТБ, але почалися інтенсивні обстріли, й супермаркет зачинився до кращих часів.

700 продуктових наборів, 100 теплих ковдр ковдр та 48 іграшок роздали ми в Херсоні: все на півмільйона гривень.

А прекрасний Ліхтарик підзарядив і дітей, і дорослих гарним настроєм. У нього завжди наготові десяток фокусів, сотня жартів і мільйон щирих посмішок. Посмішки – річ, яка передається повітряним шляхом, отже, сподіваємося, 800 людей Ян заразив цим вірусом.

Дякуємо dobro.ua та її підписників за потужну підримку коштами на продукти! Дякуємо СОС Дитячі Містечка Україна, Ukraine TrustChain , The Toy Foundation! Дякуємо всім нашим відважним співробітникам, яких не зупиняє гуркіт снарядів!

Працюємо далі заради Перемоги!».

Фото зі сторінки Андрія Пінчука.








Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті