Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
08:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Як волонтери Дніпра допомагають рятувальникам, які працюють на руїнах будинку на Перемозі

Як волонтери Дніпра допомагають рятувальникам, які працюють на руїнах будинку на Перемозі

Героїчним рятувальникам передають комплекти теплої білизни, налобні ліхтарики та інші потрібні речі.

Третю добу триває робота рятувальників на секціях будинку №118 на вул. Набережна Перемога.

Понад 63 години та вдень, і вночі на завалах будинку працюють десятки професійних рятувальників. Необхідну допомогу їм надають і волонтери, які доставляють рятувальникам те, що їм справді треба.

Про це розповіла волонтерка Світлана Волович:

«Потреби побачили та почули безпосередньо від рятувальників, що приходять до волонтерського намету. Ми як раз привезли туди нову партію налобних ліхтариків (на 7900 грн) та 11 компл. термобілизни (7500 грн=10 компл і +1 від себе дала майстриня). І це було дуже вчасно!! Розлетілося як пиріжки!

Дякую всім, хто продовжує підтримувати Дніпро в таку важку хвилину. Одна відома у нашому місті майстриня-швачка віддала для постраждалих жінок безкоштовно 6 новеньких шикарних кашемирових пальто, які вона розробила та відшила сама, дякую щиро Вам, Тетяно Петрівно!

Зі слів рятувальників ще декілька днів будуть тривати роботи зовні і попереду багато роботи всередині будинку, тої частини, що вціліла частково. Тому вашу підтримку, друзі, переоцінити неможливо, хлопці дуже дякували всім!

Також повеземо на прохання рятувальників якісні балаклави для захисту обличчя, бо вони працюють на «свіжому» повітрі в мороз та вітри. Їх терміново відшивають на наше замовлення в дружній нам ще з 14-15рр майстерні. І також замовляємо ще налобні ліхтарики та пауербанки. Все це відвеземо на місце трагедії.

Поки концентруємось на таких потребах, все осягнути не можливо, тим паче там шалена кількість волонтерів та різних благодійних організацій.

Було приємно побачити багато «своїх» людей, Дніпро - це реально велика міцна дружна родина!».

Фото зі сторінки Світлани Волович.








Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті