Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 27 апреля 2024
22:09

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

«Эксполайт» дал суперсвет для суперлюдей

|«« «« »» »»|

Днепровские мастера света присоединились к проекту Superhumans Center, который называют суперцентром для суперлюдей.

Superhumans Center (Центр сверхлюдей) — это специализированная ортопедическая клиника для лечения и реабилитации жертв войны, которые нуждаются в протезах из-за ампутации. Это международный проект реализован в городе Винники Львовской области.

Теперь к этому проекту присоединилась днепровская фирма «Эксполайт».

Об этом подробней рассказал ее основатель, арт-директор Николай Каблука:

«Для нас величезна честь приєднатися до проєкту Superhumans Center.

Це ультрасучасний центр з топовими світовими досягненнями, який буде допомагати повернутися до життя нашим захисникам та всім, хто постраждав від війнu.

Superhumans Center - про супер технології для супер людей, про передові інновації у реабілітації та протезуванні дорослих і дітей, здійснення операцій із реконструкції понівечених частин тіла, а також лікування посттравматичного стресового розладу. Центр також буде мати власну лабораторію з виробництва протезів при підтримці MIT Media Lab’s Biomechatronics group від Массачусетського технологічного інституту.

Дуже приємно, що такий важливий проєкт швидко зібрав багато друзів-амбасадорів, серед яких – відомий музикант Стінг та його дружина Труді Стайлер, Річард Бренсон, Лієв Шрайбер, та багато інших! БІЛЬШ ТОГО — цей проєкт є повністю меценатським.

По нашій світловій частині приємно, що меценатами цього проєкту є наші давні партнери, які долучилися до проєкту з захватом і готовністю надати обладнання на благодійній основі. Команда Expolight також прийняла рішення, що ми, не дивлячись на скрутне становище, теж виступимо меценатами цього проєкту і від себе подаруємо частину специфічного освітлювального обладнання.

Робота над цим проєктом – великий виклик і супер цікавість для нас. Він ціннісний і тут є великий запит на інноваційне світло і досвід в тому, що ми робимо. Ми хочемо і робимо так, щоб світло тут було на такому ж високому рівні, як і всі технології в цьому центрі. Сюди ми маємо вкласти всі свої знання та досвід з розуміння світла, адже воно – один з важливих компонентів для одужання людини.

Наша команда розробляє багато нестандартних кастомних рішень. Задача відповідальна, тож ми вкладаємося по повній, розробляємо та програмуємо світлові сценарії. В пріоритеті – якісна допомога людям нашим головним інструментом – світлом, яке буде настільки ж передовим, як і все, що пов’язано з Superhumans Center. Але найголовніший виклик – супер стислі терміни, адже перша частина запуску запланована вже на квітень! Працюємо, встигаємо.

У команди проєкту амбітні цілі - розвивати центр і найближчим часом відкрити ще 8 відділень по всій Україні.

Бажаю сил, удачі та наснаги всім благодійникам, меценатам і всім, хто долучився до створення Superhumans Center. Світло обов’язково переможе!».

Иллюстрации со страницы Николая Каблуки

Gorod.dp.ua на Facebook.


Зачем  (01.03.23 16:02): Обесценивать значение слова "супер"? Сделали свою работу. А это тоже много значит. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (12)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (12)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте