Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
04:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі на Богдана Хмельницького батьки розбирають аварійний дитячий майданчик

У Дніпрі на Богдана Хмельницького батьки розбирають аварійний дитячий майданчик

У Дніпрі у дворі будинку №108 на проспекті Богдана Хмельницького знаходиться аварійний дитячий майданчик. Роки перетворили деревину, з якої зроблені ігрові споруди, на трухлявину. З поручнів стирчать іржаві цвяхи, а з піску - арматура. За словами місцевих жителів тут вже травмувались троє дітей.

Батьки вирішили самостійно демонтувати небезпечну споруду.

Олександр мешкає поруч з дитячим майданчиком. Він перший, хто розпочав тут роботи з демонтажу.

“У такому стані, як зараз - це небезпечно (йдеться про дитячий майданчик, - ред.). У нас вже троє дітей травмувались. Писали, писали, ніхто не здвинувся з місця. По-перше, вона була зроблена халатно. Не обробили дерево і воно перетворилось у труху”, - розповідає дніпрянин.
Неозброєним оком видно, що цей дитячий майданчик справді небезпечний для дітей. З піску стирчить арматура, дерев'яна споруда сильно хитається та розсипається на очах. З дощок всюди стирчать цвяхи.

“Ввечері тут вільного місця немає. Сюди приходять з усіх дворів, бо поруч нікуди піти. Майданчик в жахливому стані, проволока уся полопалася, потріскалася. Діти на неї також можуть натрапити та наколотись”, - продовжує Олександр.
Крім того, місцевий житель скаржиться на стихійне звалище, яке утворилось поруч з дитячим майданчиком. А також, за словами Олександра, сюди почали навідуватись закладники.

“Місце темне. Сюди приходять люди з наркоманськими схильностями. Можна подивитись, у нас шприці тут валяються всюди. Тут і закладки роблять. Ловили декілька разів цих закладників або тих, хто забирає”, - зазначає чоловік.






Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті