Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
08:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Лаванда, ялівці, дерен білий, газонні трави: у парку ім. Шевченка висадили нові насадження

|«« «« »» »»|

У Дніпрі тривають роботи з озеленення в рамках загальноміської акції #Дніпро_квітучий. Дев’ятого травня у парку ім. Тараса Шевченка висадили рослини на клумбах, зокрема й створили аромоклумбу.

«Біля центральної колонади вирішили створити затишну аромозону, висадивши кущі лаванди. На цій локації плануємо висадити ще духмяні трави. Таким чином містяни не лише милуватимуться такою красою, а й відчуватимуть неповторний аромат. Окрім озеленення у парку проводимо ще й ремонтні роботи, зокрема вже закінчили ремонт дощоприймачів, відреставрували паркові лави біля пам’ятника Шевченку», — розповіла представниця департаменту парків та рекреації ДМР Катерина Гришина.

Водночас начальниця служби благоустрою та утримання зелених зон комунального підприємства «Міська інфраструктра» Любов Чадіна додала:

«Також закінчили висаджувати рослини на клумбі біля літнього театру. Тут посадили кущі ялівця сорту «Голд стар», гортензії, білий дерен. Ці рослини характеризуються дуже ніжним, зелено-золотистим відтінком. Це багаторічні зелені насадження, які гарно приживаються у наших кліматичних умовах. А ще посіяли газон із суміші газонних трав. Обрали сорт газону, стійкий до витаптування».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанин  (10.05.23 17:39): Очень много вырубили деревьев на набережной возле моста со стороны ж м Солнечного. Может озеленители и там высадят молодые деревья? Відповісти | З цитатою
Dec  (09.05.23 21:22): Тобто в парку вже настало майбутнє - 10 травня висадили рослини. При тому, що сьогодні 9 травня Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті