Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
01:26

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Реабилитационному центру в больнице Мечникова – быть!

Реабилитационному центру в больнице Мечникова – быть!

При Днепропетровской областной клинической больнице имени Мечникова все-таки будет создан специальный центр для проведения реабилитации тяжело раненных людей.

Ежедневно в больнице Мечникова проводят десятки труднейших операций. Здесь спасают воинов и мирных людей, получивших тяжелейшие травмы из-за обстрелов врага.

Многие из таких пациентов нуждаются в длительной реабилитации.

Как уже сообщал Городской сайт, в больнице Мечникова всерьез задумались о создании своего реабилитационного центра. И вот такое решение принято!

Об этом по итогам встречи с ответственными лицами сообщил заместитель медицинского директора больницы Мечникова Александр Толубаев

«Реабілітаційному центру для поранених в Лікарні Мечникова бути!

За результатами наради керівників Дніпропетровської обладміністрації і Дніпропетровської обласної ради, на підтримку державної програми створення потужної мережі реабілітаційних центрів в Україні, до лікарні Мечникова завітали поважні гості.

Вадим Свириденко - уповноважений Президента України з питань реабілітації учасників бойових дій. Тарас Тарасенко - народний депутат України. Аріна Пустова - голова комісії обласної ради з питань охорони здоров'я. Світлана Мошківська - директор Департаменту охорони здоров'я обласної військової адміністрації.

Відвідали поранених, в тому числі цивільних, постраждалих внаслідок влучання ворожої ракети в медичну установу 26 травня 2023 року. Генеральний директор Сергій Риженко поділився планами на найближче майбутнє з проектування та будівництва Центру реабілітації в нашій лікарні.

З Вадимом Свириденко ми вперше зустрілись в далекому 2015 - му, коли його після поранення і обмороження кінцівок, перебування у ворожому полоні, доставили до Лікарні Мечникова у вкрай важкому стані. Ампутація верхніх і нижніх кінцівок, сепсис, тривале лікування... Реабілітація і протезування. Надлюдська воля, прагнення до одужання і повернення до повноцінного життя. Вадим - символ незламності, приклад для всіх, хто отримав важкі поранення на цій жорстокій війні!».


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте