Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 19 апреля 2024
19:12

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Молодые ученые Днепра стали победителями двух международных конкурсов

Молодые ученые Днепра стали победителями двух международных конкурсов

Воспитанники Днепропетровского отделения Малой академии наук Украины стали победителями конкурсов научных разработок в Польше и Румынии.

Несмотря на Большую войну, молодежь Днепра и нашей области продолжает заниматься научными исследованиями и разработками.

Талантливая молодежь Днепропетровщины участвует в международных конкурсах и доказывает там свой высокий уровень.

Подтверждением этого стали итоги конкурсов, прошедших в Румынии и Польше. Об их итогах в группе МАН Дніпро рассказали следующее:

«Вихованці Дніпропетровського відділення Малої академії наук України – золоті переможці двох міжнародних конкурсів ХV-та виставка «EUROINVENT» (Румунія) та «E-NNOVATE» (Польща).

В Палаці культури м. Ясси (Румунія) відбулася ХV-та виставка «EUROINVENT» – Європейська виставка креативності та інновацій.

У ХV-тій виставці «EUROINVENT» взяло участь 750 учасників з різних країн, серед яких провідні винахідники, дослідники, інженери та вчені, мали можливість представляли свої проєкти з актуальних питань досліджень в різноманітних галузях науки.

Команда юних науковців з України виборола 13 золотих медалей, 2 срібні та 13 спеціальних нагород від міжнародних організацій.

До складу української команди увійшли два вихованці з Дніпропетровського відділення МАН України: Ілія Олегович Рябко, учень 11 класу комунального закладу освіти «Навчально-виховний комплекс №144 «спеціалізована школа з поглибленим вивченням івриту, історії єврейського народу, єврейських традицій - дошкільний навчальний заклад (дитячий садок)» Дніпровської міської ради та Родинський Роман Олександрович, учень 10 класу комунальний заклад освіти «Науковий медичний ліцей «Дніпро» Дніпропетровської обласної ради», які вибороли золоті медалі.

Рябко Ілія нагороджений золотою медаллю за розробку науково-дослідницького проєкту з розв’язання проблем негативного впливу кліматичних факторів на людину в замкнутому просторі, який він створював під науковим керівництвом Шибки Григорія Івановича, керівника гуртка радіоелектроніки та мікропроцесорної техніки комунального позашкільного навчального закладу «Міська станція юних техніків» Дніпровської міської ради та Борисенко Ольги В’ячеславівни, вчителя інформатики комунального закладу освіти «Навчально-виховний комплекс №144».

Родинський Роман, нагороджений Золотою медаллю за представлення науково-дослідницького проєкту «Моделювання різного ступеню ішемії нирок з використанням методів інтраопераційної візуалізації», який він створював під науковим керівництвом Кошарного Володимира Віталійовича, доктора медичних наук, професора кафедри анатомії людини, клінічної анатомії та оперативної хірургії Дніпровського державного медичного університету».

Фото – группа МАН Дніпро.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (11)

•  Мешканці Новокодацького району Дніпра активно долучилися до суботника на «Безіменній висоті» (11)

•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (11)

•  На Фестивальному причалі у Дніпрі відбувся автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною» (9)

•  Збитки на понад 7 млн грн: у заповіднику на Дніпропетровщині квадроциклами пошкодили унікальні піщані бархани (7)

•  На Дніпропетровщині чоловіка спершу засудили до довічного за вбивство матері та бабусі, а потім присудили 3 млн гривень компенсації за душевні страждання (7)

•  У 6 закладах Дніпропетровщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті (5)

•  У Дніпро повертається стародавня мумія! (5)

•  У Дніпрі на автостанції на лівому березі планують збудувати зал очікування з торговельними приміщеннями (4)

•  Утворюється метровий шар піни: у Дніпрі в озеро Куряче з колектора виливаються відходи (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте